Φήμες για εξαγορά τηλεοπτικού σταθμού... Όλο το ρεπορταζ

0


Πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας εμφανίστηκε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας και κατέθεσε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του καναλιού
Απόλυτη «σιγή ασυρμάτου» επικρατεί εδώ και έναν μήνα στο παρασκήνιο του πολυσυζητημένου deal ανάμεσα στους εφοπλιστές Δημήτρη Μπάκο - Γιάννη Καϋμενάκη τηλεοπτικού σταθμού Action24, Διονύση Παναγιωτάκη.

Παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, εκείνο που επισημαίνουν αξιόπιστες πηγές στη στήλη είναι ότι δεν υπάρχει (απολύτως) καμία εξέλιξη σε σχέση με την εξαγορά του καναλιού από τους δύο εφοπλιστές.

Μάλιστα, χθες έληξε και ο χρόνος του MOU, με τον Παναγιωτάκη να περνά το κατώφλι της Deloitte (είναι η εταιρεία που διενήργησε τον σχετικό έλεγχο), προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά κυρίως να αποδεσμευτεί στην περίπτωση που δεν εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά των Μπακοκαϋμενάκηδων.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, οι δύο φερόμενοι επενδυτές, σε αντίθεση με όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα, φαίνεται να έχουν κάνει αρκετά βήματα πίσω όσον αφορά το ενδιαφέρον τους να εμπλακούν στα media. Συγκεκριμένα και σε ό,τι αφορά τον τηλεοπτικό σταθμό Action24, όχι μόνο δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως συμφωνία, αλλά, απεναντίας, η «απουσία» τους από το ακουστικό του Δ. Παναγιωτάκη μάλλον δείχνει το αντίθετο από το φημολογούμενο αποτέλεσμα.

Και επειδή η όλη συζήτηση έχει αρχίσει να αποσυντονίζει τη συγκεκριμένη επιχείρηση, ο ιδιοκτήτης του Action24 αποφάσισε στο εσωτερικό του καναλιού να εκδώσει μέχρι και ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν υφίσταται καμία αλλαγή στη μετοχική σύνθεση του σταθμού. Αυτό σημαίνει ότι δεν ισχύουν και οι πληροφορίες που ήθελαν τον δημοσιογράφο (και στενό συνεργάτη των «Μπάκων») Σεραφείμ Κωνσταντινίδη να αναλαμβάνει τη διεύθυνση του Action24.

Απεναντίας, ισχύει πέρα ως πέρα η πληροφορία ότι πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας εμφανίστηκε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, καταθέτοντας το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του καναλιού. Με απλά λόγια, αυτή τη στιγμή ο Παναγιωτάκης έχει να αξιολογήσει και δεύτερη πρόταση, εφόσον εξακολουθεί να υφίσταται αυτή των «Μπάκων».

Απο Παραπολιτικά

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !