Με άρωμα Νησιού και Άγριων Μελισσών ο Β' κύκλος του Σασμού...

0


Ο «Σασμός», μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της σεζόν που μόλις αφήσαμε πίσω, και συγκεκριμένα η ομάδα παραγωγής, αυτή την περίοδο είναι σε συζητήσει για τα πρόσωπα που θα εντάξει στην ήδη δημοφιλή ομάδα των ηθοποιών της.


Την ίδια στιγμή όμως συζητάει και για τους πρωταγωνιστές εκείνους που θα αφήσουμε πίσω μας στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

Εκείνοι που μπαίνουν στη σειρά


Στέλιος Μάινας: Αφού δεν θα είναι στον δεύτερο κύκλο του «Νησιού», στη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» που θα προβληθεί από τη δημόσια τηλεόραση, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Κώστα Καραγιάννη (παραγωγός σειράς) και να είναι στον δεύτερο κύκλο της σειράς που μάγεψε με τις ερμηνείες και το σενάριό της.

Ο Στέλιος Μάινας θα ενσαρκώσει τον Παύλο Βρουλάκη, συγγενή της Μαρίνας που θα έρθει στην Άνω Ποριά λίγο μετά την κηδεία του Άγγελου. Η είσοδός του δεν θα φέρει μόνο χαρές στην οικογένεια της Μαρίνας και της Αργυρώς αλλά και προβλήματα, αφού οι αντιλήψεις του σχετικά με τη βεντέτα της οικογένειας με τους Σταματάκηδες δεν θα έχουν αλλάξει στο πέρασμα τον χρόνων!


Γιώργος Γεροντιδάκης: Από το Διαφάνι στην Κρήτη. Ο Μελέτης από τις «Άγριες μέλισσες» θα εμφανιστεί στο χωριό από τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, προκαλώντας αναταραχή στους κατοίκους του.

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί με ποιους από τους ήρωες θα εμπλακεί, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Γεροντιδάκης που θα κάνει την εμφάνισή του για δικό του όφελος, θα μπει και στη ζωή μιας γυναίκας και θα την αλλάξει άρδην. Λέτε αυτή να είναι η Στέλλα ή η Θοδώρα;


Εκείνοι που φεύγουν από τη σειρά

Στον πρώτο κύκλο αποχαιρετίσαμε τον Άγγελο και τον Γεράσιμο, όμως στον δεύτερο που αυτή την περίοδο ετοιμάζεται, περισσότεροι ηθοποιοί θα φύγουν οριστικά από την Κρήτη.

Πηγή:TV24

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !