Μπαίνουν ξανά σε γυρίσματα 23 Αυγούστου...

2




Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε ένα διάλειμμα από τις θεατρικές του υποχρεώσεις, μίλησε σήμερα, Τρίτη 26 Ιουλίου, το πρωί στην εκπομπή «Alpha Τώρα», για την επιτυχημένη κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στην οποία συμμετέχει, για την παράσταση Θεσμοφοριάζουσες, του Αριστοφάνη με την οποία περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα, αλλά και για τα θέματα επικαιρότητας που μας απασχολούν.

Ο ηθοποιός δεν δίστασε, μάλιστα να δώσει ένα σημαντικό spoiler στους τηλεθεατές για τις εξελίξεις.


Ξεκινώντας με την αγαπημένη μας σειρά, δήλωσε: «Έχουμε σταματήσει τα γυρίσματα ώρα, ξεκινάμε πάλι στις 23 Αυγούστου για τη δέκατη χρονιά της «Μουρμούρας». Ανέλπιστο, αλλά εφικτό. Απ’ την αρχή το είχα πει, όταν πρωτοπήρα το υλικό στα χέρια μου ότι μπορεί να πάμε και 10 χρόνια. Είχα αναγνωρίσει ότι κάτι σημαντικό συμβαίνει… Ο Ηλίας και η Καίτη είναι ένα αντιφατικό ζευγάρι, δύο κόσμοι εκ διαμέτρου αντίθετοι και το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω για τη δέκατη χρονιά είναι ότι θα έρθει πέτρα σκανδάλου… Ο κυρ Ηλίας είναι ένας συμπαθέστατος γκρινιάρης και απολαμβάνω την πορεία μέσα από αυτόν… Στο δρόμο με προσφωνούν κυρ Ηλία πια και μετά Βλαδίμηρο. Βλέπουν στο πρόσωπό μας την ίδια τους τη ζωή…».

Πιο συγκεκριμένα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δήλωσε:«Η σεναριακή πρόταση είναι ότι θα έρθει πέτρα σκανδάλου και μπορώ να το αποκαλύψω αυτό. Και τα πράγματα θα πάρουν δύσκολη τροπή. Θα υπάρξει άλλος άνδρας και εγώ δεν θα είμαι καθόλου ήρεμος γιατί θα πέσω στα κόκκινα πια. Η ζήλια δεν είναι καλός σύμβουλος».

Kαι πρόσθεσε: «Δεν ξέρω πού θα φτάσει η ιστορία γιατί έχουμε γυρίσει 5 επεισόδια και η λήξη θα πάει για 15 επεισόδια, αλλά δεν ξέρω πώς θα ολοκληρωθεί».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Λάθος τιτλος. Δεν λέει ότι θα ολοκληρωθεί η σειρά σε 15 επεισόδια, αλλά η συγκεκριμένη ιστορία με το τρίτο πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπω τα μονοψήφια να πέφτουν βροχή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !