Έτσι έκλεισε η Σκορδά στον ΑΝΤ1! Ευχαρίστησε τους πάντες εκτός τον Ποφάντη...

17


Η εκπομπή, το Πρωινό έριξε αυλαία και η Φαίη Σκορδά σήμερα,έκανε την τελευταία της αποφώνηση απο τον αέρα του ΑΝΤ1!


Ο Γιώργος Λιάγκας λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής, είπε: «Μία χρονιά φτάνει στο τέλος της, μία ιδιαίτερη χρονιά και θέλω να ευχαριστήσω την Φαίη Σκορδά…» και στη συνέχεια ευχαρίστησε και την συντακτική ομάδα του!


Η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και είπε: «Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Θα ήθελα μόνο ένα λεπτό. Ένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτά τα 9-10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει αυτή η σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι πραγματικά οικογένεια. Γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά σε αγκαλιάζουν. Θα ξεκινήσω απο την  πρώτη στιγμή, απο κάποια στελέχη που μου έρχονται στο μυαλό. Να ευχαριστήσω  προ κύριο Λάτσιο, να ευχαριστήσω προσωπικά τον κυριο Καλημέρη , όλα τα στελέχη που ήταν δίπλα μου απο την πρώτη στιγμή.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον άνθρωπο που είναι δίπλα σε όλους, ό,τι κι αν συμβεί, είναι ο πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤ1, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ο άνθρωπος Θοδωρής Κυριακού. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη μέχρι τελευταία στιγμή».

Απευθυνόμενη στους συνεργάτες της, η Φαίη Σκορδά είπε: «Να ευχαριστήσω αυτή την ομάδα, σας κοιτώ όλους στα μάτια αυτές τις μέρες. Δεν έχει καμία σημασία, γιατί αυτό που μένει στο τέλος είναι μόνο μια αγκαλιά. Χθες κοιτούσα την Λίτσα και δεν άντεχα».

«Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι! Σας αγαπώ πολύ!», είπε η Φαίη Σκορδά στο φινάλε και ξέσπασε σε κλάματα.


Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ούτε τον Λιάγκα ευχαρίστησε ενώ εκείνος το έκανε. Πολύ συγκινησιακό το κλίμα πάντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χειροκροτούσαν όλοι για ώρα... Αυτό λέει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έφυγε αξιοπρεπέστατα. Κυρία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με συγκίνησε. Φάνηκε οτι έκλεισε ο κύκλος αυτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μίλησε όμορφα και καταχειροκροτήθηκε. Και καλύτερα κάποιος να μιλάει ειλικρινά, λέγοντας πράγματα μέσα από την καρδιά του από το να πει πράγματα απλώς γιατί έτσι πρέπει. Εφόσον δεν ένιωθε να πει "ευχαριστώ" στον Λιάγκα, γιατί να το κάνει; Όσα και να της καταλογίζουν - κι εμένα δεν είναι από τις αγαπημένες μου - φέρθηκε επαγγελματικά ως το τέλος. Και μπράβο της που έκλεισε έτσι αυτόν τον κύκλο. Γιατί αν έφευγε με σπόντες κλπ., αυτή η συμπεριφορά θα την κυνηγούσε μέσα στα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τεράστια απώλεια για τον αντ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μίλησε πολύ όμορφα πάντως. Από καρδιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο Γιώργο. Είσαι ο μόνος που το εντόπισε και το έγραψε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μακάρι στον ΣΚΑΪ να φτιάξει ωραία ομάδα και να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος με κιτρινισμους και τηλεδικαστήρια τύπου Περρή, Ουγγαρέζου που τη χαντακωσαν. Ελπίζω τα περί Γραμμέλη (που ανήκει σε αυτή τη κατηγορία) να μην ισχύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια στήριξη στην Σκορδά εδώ μέσα. Ξαφνικά έγινε καλή παρουσιαστρια και κυρία. Και το Λιάγκα θα έπρεπε να τον ευχαριστήσει, γιατί αυτός ανέβασε τα νούμερα και την βοήθησε να κάνει νέο συμβόλαιο, σε όποιο κανάλι. Με τα μονοψήφια που έκανε πριν δεν θα είχε τέτοια ζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ούτε το Γιώργο ευχαρίστησε. Αν δεν ήταν ο Γιώργος θα είχε τελειώσει προπερσυ με 8%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα περισσοτερα σχολια υπερ της Σκορδα ειναι απο βαλτους δικους της, εδω ολο τον χρονο οι σχολιαστες την εκραζαν και ξαφνικα την αποθεωνουν;Οσο για την αγενενεστατη συμπεριφορα της αυτο ειναι θεμα παιδειας , κατι που λειπει στην Σκορδα , δεν περιμενα κατι αλλο. Παντως το γλειψιματακι στο αφεντικο το εκανε , αν και γνωριζει καλα ,πως αν ο Κυριακου ηθελε , θα την ειχε κρατησει. Στο καλο Φαιουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ενα ΟΥΦ ακουστηκε απο ολους τους συνεργατες να φανταστω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από ότι ακουγόταν ο Ant1 της έκανε κανονικά πρόταση με λιγότερη ώρα & να είναι & ο Λιάγκας αλλά δεν δέχτηκε, λάθος της, δεν πιστεύω ότι στο Σκάι θα τα πάει καλά, & φέτος στον Ant1 μέχρι να έρθει ο Γιώργος είχε μπαντάρει επικίνδυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !