Άγριες μέλισσες spoiler: Απρόσμενες οι εξελίξεις λίγο πριν το φινάλε...

0


Μπορεί τα τελευταία γεγονότα να έκαναν πολλούς να πιστεύουν ότι η Δρόσω και ο Κωνσταντής οδεύουν προς το χωρισμό, το ζευγάρι όμως τα ξαναβρίσκει και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, υπόσχονται να μην αφήσουν τίποτα και κανέναν να μπει ανάμεσά τους. Εκείνη λέει το πολυπόθητο «ναι» και ξεκινούν και πάλι οι προετοιμασίες για το γάμο τους που είχαν μείνει στη μέση... Αντίθετα, ο Δούκας βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή της Πηνελόπης, ενώ η Μυρσίνη συνειδητοποιεί πως έχασε οριστικά την κόρη της.


Ο Ακύλας, από την άλλη είναι σαν θηρίο στο κλουβί. Το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η εκδίκηση και για να το καταφέρει υπάρχει μόνο ένας τρόπος, η απόδραση. Κι αυτό ακριβώς σχεδιάζει πολύ προσεκτικά το τελευταίο διάστημα. Τα ανοιχτά μέτωπα που έχει είναι πολλά και ορκίζεται να τα «κλείσει» ένα προς ένα.

Αυτό, βέβαια, είναι κάτι που έχουν καταλάβει ο Πέτρος και ο Ζάχος, οι οποίοι παρακολουθούν το πρωτοπαλίκαρό του, τον Χρήστο, προκειμένου να αποτρέψουν τα σχέδια του Μεγαρίτη.

Η μέρα του γάμου φτάνει και το Διαφάνι φοράει τα γιορτινά του. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής ζουν την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους, έχοντας δίπλα τους ανθρώπους που αγαπούν και χαίρονται πραγματικά με τη χαρά τους. Αυτός, όμως, δεν είναι ο μόνος λόγος που νιώθουν τρισευτυχισμένοι.


Η Δρόσω είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί κι ο Κωνσταντής πετάει στα ουράνια και μόνο στην ιδέα ότι θα γίνει πατέρας! Αυτό που εύχονται τώρα είναι η ευτυχία τους να κρατήσει για πάντα... Γιατί σίγουρα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι πολλά...

Την ίδια στιγμή, ο Ζάχος με τον Πέτρο προσπαθούν να εμποδίσουν την απόδραση του Ακύλα. Μάταια, όμως. Η εκατέρωθεν επίθεση καταλήγει σε μακελειό. Τα νέα μαθαίνονται γρήγορα και όλοι είναι ανάστατοι, ενώ η οικογένεια του Ακύλα προσπαθεί να βρει πού έχει κρύψει τα χρήματά του.


Η ώρα της εκδίκησης έφτασε κι αυτοί που πρέπει να φοβούνται το μένος του Μεγαρίτη είναι πολλοί. Κι είναι ο Δούκας αυτός που φέρνει τη λύση. Η πρόταση που κάνει στους κατοίκους του χωριού εγγυάται την ασφάλειά τους.


Εκείνοι βέβαια δεν του έχουν πια εμπιστοσύνη, πόσο μάλλον όταν έχουν να κάνουν με έναν τόσο επικίνδυνο άνθρωπο. Ο Ζάχος και ο Πέτρος, που είναι σίγουροι ότι αυτή τη φορά οι προθέσεις του είναι καλές, τους πείθουν να δεχτούν τη βοήθεια του.


Καθώς πλησιάζει το φινάλε, αρχίζουν και τα μεγάλα ξεκαθαρίσματα. Η Αντιγόνη καταθέτει στον εισαγγελέα για την ψευδομαρτυρία της στη δίκη του Δούκα και η υπόθεση ξανανοίγει.

Η Μυρσίνη σοκάρεται από αυτό που μαθαίνει για το γιο της, τον Σέργιο, ενώ η Ζωή αναγκάζεται να δεχτεί τον εκβιασμό του Ακύλα για να σώσει την αδελφή της. Μεγάλες ανατροπές και δύσκολες καταστάσεις δοκιμάζουν για μια ακόμη φορά τα όρια και τις αντοχές των κατοίκων του χωριού.



Η Μυρσίνη είναι σοκαρισμένη μετά από αυτό που ανακάλυψε για το παρελθόν του γιου της, του Σέργιου. Παρόμοια είναι και η αντίδραση του Δούκα όταν του μεταφέρει όσα έμαθε.

Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω τα λεφτά του και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Παράλληλα, η Ελένη δέχεται ένα απρόσμενο δώρο από τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, και ο Κυριάκος κάνει μια επαγγελματική πρόταση στην Ουρανία, αφήνοντάς την έκπληκτη.


Οι δυο τους έχουν αρχίσει να έρχονται και πάλι κοντά και όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι θα αποφασίσει, τελικά, να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στο γάμο του. Ο Σταμάτης, από την άλλη, εξομολογείται τα αισθήματά του για τη Βιολέτα στον Παναγιώτη, ο οποίος παίρνει μια μεγάλη απόφαση.

Η Πηνελόπη έχει αποφασίσει να επιστρέφει στο Παρίσι και να συνεχίσει τις σπουδές της, αλλά και τη ζωή της, μακριά απ’ όλους και απ’ όσα την πλήγωσαν. Κι ενώ όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο ταξίδι, μια αναπάντεχη επίσκεψη που δέχεται ανατρέπει τα δεδομένα.

Ακύλας αρχίζει να κάνει πράξη το σχέδιο εκδίκησης. Πρώτο θύμα του η Αιμιλία. Η είδηση της απαγωγής της αδελφής της Ζωής από τους άντρες του Μεγαρίτη πέφτει σαν κεραυνός και όλοι πια φοβούνται για τα χειρότερα.


Η οικογένειά του, βέβαια, έχει ένα λόγο παραπάνω να ανησυχεί, αφού πια είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις του. Η Ζωή, η Κορίνα και ο Λευτέρης ψάχνουν τρόπο για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και να προστατευτούν από το μένος του, αφού εκείνους θέλει να τιμωρήσει ο Ακύλας κι όχι τόσο την Αιμιλία...

Την ίδια στιγμή, η Αντιγόνη καταθέτει στον εισαγγελέα για την ψευδομαρτυρία της στη δίκη του Δούκα. Η υπόθεση ανοίγει και πάλι και παράλληλα ανοίγει και ο ασκός του Αιόλου για τον Δούκα. Όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσει την τιμωρία. Λίγες μέρες μετά, βρίσκεται ενώπιον του εισαγγελέα.


Παράλληλα, η Αγορίτσα επιβεβαιώνει όσα έμαθε η Μυρσίνη για το παρελθόν του Σέργιου. Ο Ακύλας κάνει μια πρόταση στη γυναίκα του με αντάλλαγμα τη ζωή της αδελφής της. Η Ζωή, κρυφά απ’ όλους, παίρνει το ρίσκο ν’ ακολουθήσει τις εντολές του, για να σώσει την Αιμιλία απ’ τα χέρια του.

Πηγή:Τηλεθεατής

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !