Σασμός Spoiler: Όλα όσα έρχονται στη δεύτερη σεζόν

0




Το φινάλε της σειράς Σασμός αναμένεται να κόψει την ανάσα, αφήνοντας τους τηλεθεατές με πολλά ερωτηματικά, για τη δεύτερη σεζόν. Ο Μαθιός συλλαμβάνεται την ημέρα του γάμου του, για τη δολοφονία του Άγγελου.


 

Ένας ακόμη Βρουλάκης πέφτει στο έδαφος νεκρός, με την οικογένεια να φορά τα μαύρα ξανά, θρηνώντας με λυγμούς. Η Άσπα, τραγική φιγούρα της ιστορίας, παλεύει να μαζέψει τα κομμάτια της, να σταθεί ξανά στα πόδια της.


 


Η Αργυρώ πραγματοποιεί το χειρουργείο και κερδίζει τη ζωή. Ο Αστέρης δίνει το νεφρό του και παραμένει σιωπηλός, κοιτάζοντας το ζευγάρι από μακριά, ευτυχισμένο. Η μεγάλη ανατροπή θα έρθει στη δεύτερη σεζόν, όπου όλα θα ανατραπούν ξανά, στη σειρά Σασμός.


Όπως ανέφερε ο Σπύρος Πετρουλάκης, νέα πρόσωπα έρχονται στα ολοκαίνουργια επεισόδια, χτίζοντας “μίνι” ιστορίες. Η Στέλλα θα γνωρίσει έναν νέο έρωτα, ο οποίος θα της αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή.


Στην Κρήτη θα δούμε νέους χαρακτήρες που θα μπλέξουν τους κεντρικούς πρωταγωνιστές σε νέες περιπέτειες. Στη δεύτερη σεζόν, αλήθειες και ψέματα θα αποκαλυφθούν, με το παρελθόν να ζωντανεύει ξανά..


Ο Νικηφόρος θα μάθει για τον φονιά του πατέρα του, όπως και ο Αστέρης για τη δολοφονία που διέπραξε ο Μαθιός. Η Αργυρώ θα μάθει για τον αληθινό της δότη και το μίσος της για τον Αστέρη θα σβήσει.


 


Ο Σταύρος θα μας αποχαιρετήσει οριστικά, επιστρέφοντας στα Γιάννενα. Ο γάμος του με την Αργυρώ, τελειώνει άδοξα. Η Μαρίνα με τον Αντώνη θα παραμείνουν μαζί, με τις υποθέσεις στο τμήμα να θέτουν σε τεράστιο κίνδυνο τον αστυνόμο.

Ο Γεράσιμος θα αποχαιρετήσει την Στέλλα, κλείνοντας κάθε πόρτα πίσω του. Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής δε θα πραγματοποιηθεί. Το ζευγάρι αυτό θα περάσει από σαράντα κύματα, όπως θα συμβεί και με τα υπόλοιπα ζευγάρια της σειράς…


Το κυριότερο, όμως, της δεύτερης σεζόν θα είναι οι πολλαπλοί θάνατοι, στη σειρά Σασμός. Η Καλλιόπη, η Βασιλική και αρκετοί ακόμη θα κλείσουν τα μάτια τους, χαρίζοντας στιγμές αγωνίας κι έντονης συγκίνησης.



Πηγή: youfly.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !