Ανατροπή! Παρουσιάστρια του "My style rocks" η Ηλιάνα

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

 


Στο κανάλι του Φαλήρου θα βρεθεί τη νέα σεζόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μάλιστα η συμφωνία της περιλαμβάνει διπλό ρόλο στο πρόγραμμα, κάτι που προκαλεί ντόμινο αλλαγές σε άλλα πρόσωπα του σταθμού, όπως την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Ηλιάνα θα αναλάβει την παρουσίαση του Love Island που θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στα τέλη Σεπτεμβρίου και θα μεταδίδεται καθημερινά, στην prime time ζώνη. Για το λόγο αυτό και στα τέλη του Αυγούστου ενώ οι περισσότεροι θα επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές διακοπές τους η Ηλιάνα θα ταξιδέψει μαζί με τους διαγωνιζόμενους του ριάλιτι στην Τενερίφη, όπου θα παραμείνει έως τα τέλη περίπου της χρονιάς όπου θα ολοκληρωθεί το Love Island. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, αμέσως μετά αναλάβει την παρουσίαση του νέου κύκλου του My Style Rocks που θα επιστρέψει στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ στις αρχές της καινούργιας χρονιάς. Αυτό είναι οριστικό και δεν αλλάζει, όσο και αν… πάλεψαν πολλές παρουσιάστριες… μέσα και έξω από τον ΣΚΑΪ… για τη συγκεκριμένη θέση. Ωστόσο, με την έλευση του My Style Rocks θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το «Κάτι Ξαναψήνεται» που θα επιστρέψει στις αρχές της σεζόν… αλλά δεν θα βγάλει τη χρονιά, κοινώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα… ξαναψήσει ό,τι ξαναψήσει έως το τέλος της χρονιάς.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Eγώ πάλι διάβασα πως η Ηλιάνα θα είναι στην κριτική επιτροπή του MSR μαζί με Μπράτη και Χριστοπούλου. (Σπυροπούλου στην παρουσίαση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγα να μην κανουν to msr αρωμα gntm αυτο θα πατωσει θα κανει παπαλα νουμερα οπως τοτε του 2020 του πατωσε στο 5% οχι εγω ακουσα οτι ο σωτηρης γεωργιου η ναυσικα παναγιωτακοπουλου με την κολλητης της την μαρια καλαβρια και την σαντρα κραουν ηταν οι πρωτοι που εκανα καστιγκ για θεσεις αλλα για αρωμα gntm οχι μεχρι στιγμς βλεπουμε ποιοι θα βρισκονται εκτος απο ντινα η οπια το πολυ πολυ θα αξιοποιηθει στην ζωη του σκ 10 με 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !