Τι κατέγραψαν τα μηχανάκια για τα Σαββατοκύριακου του Μαΐου;

0



Η πρωινή ενημέρωση ανήκει στον Νίκο Μάνεση και την αγαπημένη infotainment συντροφιά του Σαββατοκύριακου. Το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», που συνεχίζει για 5η σεζόν να μας ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, σημείωσε πρωτιά με 18,7% στο δυναμικό κοινό και 20,5% στο γενικό σύνολο. Οι ειδήσεις, οι ανθρώπινες ιστορίες και οι ζωντανές συνδέσεις με κάθε γωνιά της Ελλάδας σε συνδυασμό με τις κατάλληλες δόσεις χιούμορ, είναι οι λόγοι που 1.149.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω για ένα λεπτό για να παρακολουθήσουν την εκπομπή.

Το «Καλύτερα δε γίνεται» συνδυάζει στιγμές ψυχαγωγίας, με την απαραίτητη νότα ενημέρωσης, ανατρεπτικές συνεντεύξεις και ξεχωριστές στήλες. Η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της στην πιο χαλαρωτική εκπομπή του σαββατοκύριακου κατέκτησε την πρώτη θέση τόσο στο δυναμικό κοινό με 15,2% όσο και στο σύνολο του πληθυσμού με 16%. Το «Καλύτερα δε γίνεται!» διανύει την 4η σεζόν του και έχει γίνει πλέον η αγαπημένη συνήθεια του κοινού με 1.442.000 τηλεθεατές να παρακολουθούν την εκπομπή έστω για 1 λεπτό.

To «Kitchen Lab» και οι εκπληκτικές μαγειρικές προτάσεις του Άκη Πετρετζίκη προσέλκυσαν το 12,8% του δυναμικού κοινού και το 15,9% του συνόλου του κοινού. Ο Άκης Πετρετζίκης με τα πρωτότυπα, γρήγορα και εύκολα πιάτα του, δίνει κάθε σαββατοκύριακο τις πιο νόστιμες και γευστικές προτάσεις ενώ 879.000 τηλεθεατές «δοκίμασαν» έστω για ένα λεπτό τις συνταγές του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !