Τζέιμς Καφετζής: Ο Ατζούν δεν τον θέλει, αλλά η ομάδα του προσπαθεί να τον πείσει...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


«Survivor All Star»: Όλο και πληθαίνουν τα ραντεβού με πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης για πιθανή συμμετοχή τους στον επόμενο κύκλο που πρόκειται να προβληθεί στον ΣΚΑΪ. 

Όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό, οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν αποφασίσει την επόμενη σεζόν να προβάλλουν το All Star game με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες των προηγούμενων κύκλων και ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι πολλά ονόματα.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σήμερα, αποκαλύφθηκαν μερικά νέα ονόματα πρώην παικτών που έκλεισαν ήδη ραντεβού για να μιλήσουν για πιθανή συμμετοχή τους.

Ανάμεσά τους είναι η Σάρα Εσκενάζι που είδαμε στον πρώτο κύκλο του Survivor το 2017 με νικητή τον Ντάνο, ο Μάνατζερ ράγκμπι Πάνος Αργιαννίδης από το ίδιο παιχνίδι αλλά και ο Βασίλης Σίμος ο οποίος είχε συμμετάσχει στο επόμενο με συμπαίκτριά της την Κατερίνα Δαλάκα. Ένα ακόμα πρόσωπο που συζητάει είναι ο Τόνι Σταυράτης ο οποίος είχε συμμετάσχει στο παιχνίδι Ελλάδα-Τουρκία όμως εκεί που... στάθηκε το ρεπορτάζ ήταν ένας παίκτης που δεν θα πίστευε κανείς πως θα μπορούσε να συζητάει και να κλείνει ραντεβού.

Ο λόγος για τον Τζέιμς Καφετζή ο οποίος δεν έφυγε και με τις καλύτερες εντυπώσεις από το παιχνίδι καθώς βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την Acun Media. Ο πρώην παίκτης του Survivor είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι πέρυσι, κάτι που είχε ενοχλήσει την εταιρία παραγωγής η οποία και είχε στείλει εξώδικο στον Τζέιμς.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !