Άγριες Μέλισσες: Πως τελειώνει ο ρόλος της Μυρσίνης

0


Το τέλος της Μυρσίνης Σεβαστού  στις «Άγριες Μέλισσες» έρχεται.  Δεν υπάρχει ζωή για τη Μυρσίνη από τη στιγμή που έχασε τον αγαπημένο της Δούκα.

Όλοι τις έχουν γυρίσει την πλάτη. Ακόμη και η Αγορίτσα έφυγε από το σπίτι των Σεβαστών και την άφησε μόνη. Όπως έχουμε γράψει ξανά η Μυρσίνη κάθε μέρα που περνά χωρίς το Δούκα είναι γι’ αυτήν ένα μαρτύριο.


Η υγεία της κλονίζεται και το μόνο που κάνει είναι να θυμάται το παλιό καλό καιρό πλάι στον Δούκα. Φέρνει στο νου της όσα έζησε όλα τα προηγούμενα χρόνια στο Διαφάνι ενώ λυπάται πολύ που δεν έχει κοντά της αυτή την δύσκολη γι’ αυτήν ώρα τα παιδιά της.


Στο τέλος, η Μυρσίνη Σεβαστού κάνει την αυτοκριτικής της, στις Άγριες Μέλισσες και σπεύδει να ζητήσει συγνώμη από τις δύο νύφες της, την Ασημίνα και τη Δρόσω. Η Κατερίνα Διδασκάλου δίνει -όπως θα δείτε στη συνέχεια – ρεσιτάλ υποκριτικής στις σκηνές με τις αδελφές Σταμίρη ενώ είναι συγκλονιστική στη σκηνή κατά την οποία κλείνει τα μάτια της και φεύγει από τη ζωή ενθυμούμενη στιγμές με τον αγαπημένο της Δούκα.



Πηγή: youfly

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !