Έρχεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ!

7


Μέσα από πλήθος επιτυχημένων σειρών το ελληνικό κοινό την έχει αγαπήσει ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και της έχει προσφέρει απλόχερα πολύ υψηλές τηλεθέασης. Ο λόγος για την ηθοποιό Τζανσού Ντερέ, την οποία γνωρίσαμε το 2006 μέσα από την σειρά «Σιλά» που προβλήθηκε στο Μεγάλο Κανάλι και ντύθηκε τον ομώνυμο ρόλο.

Στη συνέχεια ακολούθησε η προβολή των σίριαλ Εζέλ και Αννέ, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, τα οποία καθήλωσαν τους τηλεθεατές μέχρι τα τελευταία τους επεισόδια. Το τελευταίο, μάλιστα, προβλήθηκε το καλοκαίρι του 2016 στη χώρα μας.

Σήμερα, έξι δηλαδή χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για την γοητευτική ηθοποιό από την Τουρκία, Τζαντσού Ντερέ να πάρει… «μεταγραφή» στον ΣΚΑΪ καθώς πολύ σύντομα θα προβληθεί για πρώτη φορά η τελευταία σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί και φέρει τον τίτλο «Άπιστος». Στην γειτονική χώρα η σειρά συμπλήρωσε τα 60 επεισόδια και ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε δύο σεζόν.

Για την ιστορία, η Τζανσού Ντερέ θα υποδυθεί τον ρόλο της ιατρού Ασι γιά. Ο σύζυγός της, ο Βολκάν και ο 11χρονος γιος της, Αλί είναι ότι πιο σημαντικό έχει στη ζωή της. Σύντομα όμως η Ασιγιέ θα συνειδητοποιήσει πως ο αγαπημένος της έχει ερωμένη. Τότε, αντί να θυμώσει, να ξεσπάσει, να τον διώξει, θα κάνει τα πάντα για να βρει αυτή την πέτρα του σκανδάλου.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλά εκεί στον ΣΚΑΪ δεν ντρέπονται; Με την τουρκική προκλητικότητα να χτυπάει κόκκινο αυτοί εκεί επιμένουν να δείχνουν τούρκικα. Να βγάλουν από το πρόγραμμά τους καθετί τούρκικο και να κάνουν πέρα τον Ατζούν. Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι μη χάσουμε το Τούρκικο. Αυτοί απειλούν και τα κανάλια αγοράζουν τις σειρές τους. Οι του ΣΚΑΙ συνεργάζονται κιόλας με κάποιον γιατί δίνει δουλειά. Την έχουν έτοιμη την δικαιολογία. Α μωρέ τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ψιτ παιδιά! Ο αντ1 προβάλλει εδώ και μέρες τούρκικο. Κράξτε λίγο και αυτό. Αυτό δεν πρέπει να κοπεί; Ή εκεί κάνετε κο κο κο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αίσχος και στο σκάι και στον αντ1 που παίζουν τούρκικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα σας έπιασε ο πατριωτισμός; Τόσα χρόνια που ξεστραβώνεστε με το σαρβαιβορ και το καμαρώνετε είναι καλά. Δεν λέω ότι είναι σωστό να παίζουν τούρκικα σίριαλ αλλά από κάποιους περισσεύει η διπροσωπία. Και εννοείται ούτε κουβέντα για το Σταρ που παίζει τούρκικο τρία χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε όχι ούτε κουβέντα για το σταρ! Τόσα χρόνια έχει φάει κράξιμο εδώ μέσα. Όλο να κοπεί το χαζοτουρκικο, κλπ γράφανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !