Φλορίντα Πετρουτσέλι :"Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει μια στήλη στην εκπομπή και απαντάει σε όσα της καταλογίζουν"

0


Η Ιωάννα Μαλέσκου τοποθετήθηκε μέσω του "Love It” για όσα λέγονται και γράφονται για την ίδια. Αυτή την τοποθέτηση σχολίασαν στο "Mega Καλημέρα”.


Αρχικά, η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε: "Ανθρώπινα την καταλαβαίνω και τη νιώθω. Η κοπέλα έχει ακούσει τα χίλια μύρια. Αυτό που εμένα δεν μου αρέσει είναι ότι υπάρχει μία στήλη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου που απαντάει σε όλα όσα της καταλογίζουν. Είναι μία πολύ όμορφη, ταλαντούχα, μορφωμένη κοπέλα και θα τη βρει την άκρη της. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάθεται και απαντάει σε όλους όσοι συζητούν για εκείνη. Τελεία".


Με την Ελεονώρα Μελέτη να προσθέτει ότι: "Δεν μου αρέσει να γίνομαι αυτοαναφορική, αλλά θα κάνω μία εικασία. Έχω υπάρξει στη θέση της Ιωάννας, είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο που δεν έχει την πείρα να διαχειριστεί έναν τέτοιο όγκο δημοσιότητας, να διαχειριστεί μία τέτοια κατάσταση. Την καταλαβαίνω και τη δικαιολογώ απόλυτα. Σας θυμίζω ότι είχα κάνει κι εγώ ένα τέτοιο ξέσπασμα παλιότερα από το σπίτι μου, που ήμουν άρρωστη. Μου θυμίζει πολύ εκείνη την περίοδο η Ιωάννα, γι’ αυτό εγώ την καταλαβαίνω και τη στηρίζω. Έχω υπάρξει στη θέση της. Είναι πολύ δύσκολο και πολύ σκληρό".


Τότε, η Φλορίντα Πετρουτσέλι συμπλήρωσε: "Δεν μπορεί να απαντάει από το Instagram που κάποια της έστειλε ένα κακοπροαίρετο μήνυμα μέχρι τον Βαγγέλη Περρή και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο… Η υπερβολική χρήση του τηλεοπτικού αέρα σε προσωπικά θέματα θεωρώ ότι είναι λάθος. Εκεί το χάνει το δίκιο της. Βάζει συνέχεια λάδι στη φωτιά".


Κλείνοντας, ο Θανάσης Πάτρας είπε: "Αν δεν μπορεί τον τηλεοπτικό αέρα, ας κάνει κάτι άλλο. Δεν χρησιμοποιούμε τον τηλεοπτικό αέρα για να λύνουμε τα προβλήματά μας".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !