Πάει ΣΚΑΙ;

0


Στο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ αν και όλοι περίμεναν να δουν τον Μιχάλη Ιγνατίου στην πρώτη γραμμή του OPEN, μιας και είναι το βαρύ «πυροβολικό» του καναλιού για αυτά τα θέματα και ο «αγώνας» ήταν στο γήπεδο του… Τελικά τίποτα! Το θέμα καλύφθηκε εξαιρετικά και άρτια από τη Σοφία Φασουλάκη! Έκτοτε η κατάσταση παραμένει θολή…

Κάπως έτσι λοιπόν βγαίνουν τα «Παραπολιτικά» τώρα και λένε ότι ο Μιχάλης Ιγνατίου θα πάει στον ΣΚΑΙ! Η αλήθεια είναι ότι κάπου θα πρέπει να πάει αν η κατάσταση δεν τραβάει με τους ανθρώπους του OPEN!

Όλοι θέλουν τον Μιχάλη Ιγνατίου στο κανάλι τους… Άρα το μόνο πρόβλημα που θα έχει ο δημοσιογράφος είναι να διαλέξει πού θα πάει όταν αποφασίσει να φύγει!

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μιχάλης Ιγνατίου την άλλη εβδομάδα θα είναι Αθήνα και θα τοποθετηθεί σχετικά… Αφού παρουσιάζει μαζί με τον Νίκο Μελέτη το νέο τους βιβλίο «Η συμφωνία που «γκρίζαρε» το Αιγαίο από τα Ιμια στη Μαδρίτη» από τις εκδόσεις Πεδίο. Και ομολογουμένως η παρουσίαση που είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Πέμπτη 16 Ιουνίου στο Public θα έχει έντονο άρωμα από το συγκρότημα του Φαλήρου… Να πούμε λοιπόν ότι για το βιβλίο θα μιλήσουν ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος, ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς, οι δυο συγγραφείς και την παρουσίαση θα συντονίσει ο Αθανάσιος Ελλις διευθυντής της αγγλόφωνης έκδοσης της «Καθημερινής».

Πηγή: enimerosi24

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !