Ελίνα Παπίλα: «Αλήθεια λέγεται ότι πήραμε το “πράσινο φως” για του χρόνου; Δεν το ξέρω»

0



Η Ελίνα Παπίλα απάντησε στην κάμερα του Μega Καλημέρα για το  Breakfast@Star αλλά και για τις φήμες που ακούγονται για τις σχέσεις της με τον συμπαρουσιαστή της,  Γιώργο Καρτελιά.

«Αλήθεια λέγεται ότι πήραμε το “πράσινο φως” για του χρόνου; Δεν το ξέρω. Η σεζόν ήταν πολύ ωραία, το ζήσαμε, το απολαύσαμε και θα δούμε τι θα γίνει», είπε για αν θα συνεχιστεί και του χρόνου η εκπομπή.

«Δεν νομίζω ο Γιώργος Καρτελιάς να μην είναι συμπαρουσιαστής μου, το κανάλι ξέρει καλύτερα. Το παλεύουμε πάρα πολύ, το ζω γιατί δεν ξέρω για πόσο θα το ζω, οπότε το χαίρομαι πολύ.

Δοκιμαστικά δεν ξέρω αν έχουν γίνει. Δεν έχω μιλήσει με το κανάλι. Θα γίνει συνάντηση και θα μάθουμε για του χρόνου. Μακάρι να είμαστε και του χρόνου».

«Οι σχέσεις με τον Γιώργο Καρτελιά είναι άψογες. Θα ήθελα να είμαστε μαζί με τον Γιώργο, και ό,τι είναι να γίνει να είναι για το καλό της εκπομπής. Υπάρχει ένα άγχος και μια αγωνία για το τι θα γίνει, δεν έχει περισσότερο άγχος από εμένα ο Γιώργος», συνέχισε η Ελίνα Παπίλα.

Σχετικά με το ποιος θα αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής του χρόνου, απάντησε: «Εδώ δεν ξέρω αν θα είμαι εγώ του χρόνου, θα ξέρω για την αρχισυντάκτρια;».

Για τα σενάρια για τα επόμενα τηλεοπτικά βήματα της Ιωάννας Μαλέσκου, η ίδια είπε: «Ξέρετε πιο πολλά από εμένα για την Ιωάννα Μαλέσκου».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !