Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος για την Παγώνα και τη Ζωή

0


Τι τύχη επιφυλάσσει το τέλος των «Άγριων Μελισσών» για δύο πολυβασανισμένα και συνάμα αγαπημένα πρόσωπα της σειράς; Ο λόγος για τη Παγώνα και τη Ζωή που έχουν περάσει – όπως έχουμε δει μέχρι σήμερα – τα μύρια όσα στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Παγώνα στις «Άγριες Μέλισσες» μετά τη δολοφονία του γιού της, του Θανάση έχει γίνει σκιά του εαυτού της. Το χτύπημα είναι μεγάλο γι’ αυτήν. Ο αγαπημένος της Θανασάκης (έτσι τον έλεγε) έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά της και αδυνατεί να το πάρει απόφαση. Με τον καιρό βέβαια θα  προσπαθήσει και πάλι να σταθεί στα πόδια της για χάρη των άλλων της παιδιών. Στο πλάι της θα έχει και όλες τις αγαπημένες της φίλες στο Διαφάνι. Από τη Ρίζω και την Βιολέτα μέχρι την Ουρανία και την Ελένη.


Όσο για τη Ζωή ο θάνατος του Ακύλα θα φέρει την ηρεμία στη ζωή της. Ο τύραννος που είχε για χρόνια δίπλα της και έκανε τη ζωή της μαρτύριο δεν υπάρχει πλέον. Το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη της Ζωής και μαζί με την αδελφή της την Αιμιλία χαρούμενες για πρώτη φορά αποφασίζουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα αφήνοντας πίσω το παρελθόν τους.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !