Δανάη Μπάρκα: "Δεν φοβάμαι τη δουλειά. Εάν μου πουν "Αύριο τελειώνει η εκπομπή", δεν θα κωλώσω"

0


Η Δανάη Μπάρκα ήταν η καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο "Night Out" της Δευτέρας.

Η λαμπερή παρουσιάστρια πέρασε από όλα τα ανατρεπτικά challenges που της είχε ετοιμάσει ο παρουσιαστή του MEGA, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε στο εστιατόριο της εκπομπής.



Κατά τη διάρκεια του γεύματος, η Δανάη Μπάρκα μίλησε για την τηλεόραση, για την υποκριτική, για την προσωπική της ζωή και για τον πατέρα της.



Αρχικά για το "Πάμε Δανάη", η Δανάη Μπάρκα είπε: "Καταρχάς ό,τι και να αποφασίσεις να το κάνεις σε επίπεδο πρωταθλητισμού είναι δύσκολο, είτε είναι τηλεόραση είτε είναι κάτι άλλο. Ήξερα εξαρχής ότι θα είναι κάτι δύσκολο αλλά δεν φανταζόμουν σε καμία περίπτωση τη δουλειά που κρύβει από πίσω ένα τέταρτο τηλεοπτικό.


Πρέπει να είναι ενδιαφέρον, να είναι της αισθητικής σου, να απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό ή σε πολλά κοινά Είναι δύσκολο να επιβάλεις την αισθητική σου σε μια τηλεόραση που έχει τη δίκη της γραμμή, αν έχεις αντιρρήσεις από το περιβάλλον σου.

Είμαι πολύ τυχερή, είχαμε το ίδιο όραμα με το κανάλι Είμαι πολύ χαρούμενη που αγκαλιάζεται φέτος το όραμα που λέγεται "Πάμε Δανάη". Επειδή δεν μου έχει μπει το μικρόβιο της τηλεόρασης είναι πιο χαρούμενη που περνάμε κάθε μέρα καλά. Χαίρομαι φυσικά και για την πορεία της εκπομπής γιατί χαίρεται το κανάλι Είναι πολύ νωρίς για να πω ότι το πετύχαμε.

Πρακτικά μπορούμε κάποιες στιγμές να θεωρούμαστε μια επιτυχημένη ομάδα. Αλλά επειδή αυτό έρχεται και φεύγει νομίζω ότι η επιτυχία είναι ότι, ό,τι καταφέρνουμε το καταφέρνουμε δίκαια".


Μόνο τα καλύτερα είχε να αναφέρει για τον πατέρα της: "Είναι τέλειος! Ο μπαμπάς μου είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, έχει πολλά χαρακτηριστικά από αυτά που ονειρεύομαι να έχω στη ζωή μου. Τις δυσκολίες που έχει περάσει ο μπαμπάς μου δεν τις έχω περάσει στη ζωή μου για να με συγκρίνω αλλά νομίζω ότι και εγώ είμαι άνθρωπος που δεν φοβάται τη ζωή. Αν μου πουν "Αύριο τελειώνει η εκπομπή", ξέρω ότι μπορώ να κάνω πράγματα, πιάνουν τα χέρια μου, δεν θα φοβηθώ τη δουλειά δεν θα κωλώσω

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !