Αυτά είναι τα τηλεπαιχνίδια πήραν την πρωτιά τον μήνα Μάιο...

4



Στην πρώτη θέση ήταν το «Rouk Zouk», σημειώνοντας για άλλο ένα μήνα εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης. Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι με τη Ζέτα Μακρυπούλια ήταν πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54 στη ζώνη προβολής του με ποσοστό 19%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό κατά 4,1 μονάδες. Το «Rouk Zouk» ήταν πρώτο και στο σύνολο κοινού με 19,7% και 2,1 μονάδες από τον ανταγωνισμό.

Το  «Rouk Zouk» είχε υψηλές επιδόσεις σε όλα τα κοινά, φτάνοντας το 25,1% στις γυναίκες και το 19,3% στους άνδρες.


Πρωτιά για το «5Χ5» τον Μάιο

Ο Μάιος έκλεισε με πρωτιά και για το «5Χ5» με τον Μάρκο Σεφερλή, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στη ζώνη προβολής του στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 17,8% και 1,7 μονάδες μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Πρωτιά «χτύπησε» και στο σύνολο κοινού, σημειώνοντας 19,1% και 1,6 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Στα ανδρικά κοινά κατέγραψε μερίδιο 22,8%, ενώ και σε  γυναικείο κοινό σημείωσε ποσοστό 22,0%.

  
Με 8,2 μονάδες διαφορά πρώτο το «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;» 

Με πρωτιά ολοκληρώθηκε ο Μάιος και για το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με το Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων  ήταν πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54 στη ζώνη προβολής του με ποσοστό 20,3%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό κατά 8,2 μονάδες. Και στο σύνολο του κοινού ο «Εκατομμυριούχος» ήταν πρώτος με ποσοστό 20,4% και 6,5 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό, ενώ κατέγραψε υψηλές «πτήσεις» τόσο στις γυναίκες, όσο και στους άντρες, αφού σε επιμέρους ανδρικό κοινό άγγιξε το 22,6% και σε επιμέρους γυναικείο κοινό σκόραρε μέχρι και 20,8%.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. υπαρχουν τηλεπαιχνιδια και σε αλλα καναλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δαμιανός μην μας δείχνεις την αγάπη σου για το Mega. Δελτίο τύπου είναι του ΑΝΤ1 που μιλάει για κάθε ζώνη που παίζει κι ότι αυτό το μήνα αυτά τα προγράμματα ήταν πρώτα στην ώρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαζά χαζά αυτόν τον μήνα αυτά τα τηλεπαιχνίδια πήγαν καλά. Ο τροχός έπεσε, η Μπεκατώρου επίσης. Η Μπεκατώρου δε μόνο όταν κάνει μεγάλα νούμερα ο Ευαγγελάτος βλέπει να ανεβαίνουν τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα απογευματινά παιχνίδια γινόταν και γίνεται η μεγάλη σφαγή και οπότε πλην του φερεντίνου είναι στην πρώτη θέση για μένα.Και αν τα βάλουμε όλα ο Πολυχρονίδης με Αρναούτογλου στις δύο πρώτες θέσεις και ο Σεφερλής με την Μπεκατώρου στις αμέσως δύο επόμενες θέσεις είναι.
    Να πω και κάτι άλλο που αν βάλεις τις πλατφόρμες και τα livestream και τα μετρήσεις,εκεί θα είναι διαφορετικά τα ποσοστά που μπορεί να έχουμε και ανατροπές από αυτά που έχουν βγει
    Να τα λέμε όλα βρε παιδιά όπως πρέπει να πούμε και ότι ότι δεν πάει καλά μπορεί να πηγαίνει καλύτερα εκτός τηλεόρασης και τα κανάλια μας λένε την γνωστή καραμέλα όταν κάνει χαμηλή πτήση, αν δεν δεν πιάσε τον μέσο όρο το κόβουμε (σειρά,εκπομπή κλπ) χωρις να μας ρωτήσουν.
    Και να ρωτήσω επάνω στην κουβέντα αν τα μετρούσαν όλα θα άλλαζαν γνώμη η δεν θα άλλαζαν αν αυτό που βγάζει πχ 7% θα το έκοβαν η όχι??? η ακόμη ακόμη θα άλλαζαν ημέρες και ώρες προβολής όπως τον Σεφερλή????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !