Ξεσπά η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Δεν θέλω υπονοούμενα για τους συνεργάτες μου»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

 


Με φόντο το τηλεοπτικό «καζάνι» που βράζει με αλλαγές σε κανάλια και εκπομπές, ένα από τα ονόματα που ακούγεται έντονα είναι της Φαίης Σκορδά για το σενάριο να αναλάβει εκπομπή μόνη της.

Γράφτηκε μάλιστα έντονα και το όνομα της Αφροδίτης Γραμμέλη δεδομένης της καλής της σχέσης με την παρουσιάστρια γεγονός που την οδήγησε να κάνει ένα ξεκαθάρισμα μέσα από τον αέρα του «Όλα γκουντ».

«Είμαστε άνθρωποι που αγαπιόμαστε κι επειδή εμένα δεν μου αρέσει να τουιτάρω θέλω να πω κάτι και να το κλείσουμε εδώ. Οι δικοί μου οι συνεργάτες, όχι μόνο ποτέ δεν με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, όχι δεν με έχουν εκθέσει στιγμή μέχρι τον Ιούνιο του 2022, είμαι ευτυχής, νιώθω μεγάλη τιμή και πολύ χαρούμενη που έχω δίπλα μου αυτούς τους ανθρώπους. Μην κάνουμε τέτοια πράγματα. Με προστατεύουν, με αγαπάνε και ποτέ μα ποτέ, δεν έχω έρθει δευτερόλεπτο σε δύσκολη θέση.

«Τα θέματα έξω από εμάς και από τα τηλεοπτικά πάνελ είναι πολύ σοβαρά. Καλό είναι τουλάχιστον να προστατεύουμε τον χαρακτήρα και την αξιοπιστία και το ήθος μας. Εγώ μαζί σας νιώθω μεγάλη τιμή και νιώθω πολύ καλά ως γυναίκα, ως συνεργάτιδα και ως δημοσιογράφος. Δεν θέλω υπονοούμενα για τους συνεργάτες μου» είπε.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μα και εσύ γλυκιά μου το ίδιο ακριβώς κάνεις στο "quiz της ημέρας" στη στήλη σου. Συκοφαντείς και γράφεις άσχημα πράγματα για τηλεοπτικά πρόσωπα χωρίς βέβαια να αναφέρεις όνομα.
    Υ.Γ.: Ας μην μιλήσουμε για το σχόλια ηλικιωμένων ανδρών και αθίγγανων κάτω από τις φωτογραφίες σου στο instagram που σε αποκαλούν κ**λ*, ...ζάρες και ...νάρα και πατάς καρδούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !