Ημέρα εντάσεων για Καινούργιου-Μικρούτσικο: «Γιατί δεν πας να το συζητήσεις μετά με τον Κοκλώνη που είναι παραγωγός;»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

 


Στον αέρα της “Super Κατερίνα” βγήκε σήμερα ο Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για το χθεσινό καβγά του με τον Πέτρο Κουσουλό. 

Κάποια στιγμή, όμως, οι τόνοι ανέβηκαν κατακόρυφα. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος άρχισε να μιλάει σε έντονο ύφος στον Γιώργο Καλλιακμάνη, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τελειώσει το θέμα και να πέσει η ένταση, αλλά φούντωσε περισσότερο:

Α.Μ.: Τον έθιξες ηθικά Γιώργο, εκεί ήταν το φάουλ.

Κ.Κ.: Αντρέα μου, πρέπει να προχωρήσουμε. Κύριε Καλλιακμάνη, μη με φέρνετε σε δύσκολη θέση, σας παρακαλώ. Δεν είμαι και πολύ καλά σήμερα, σας παρακαλώ, μη με φέρνετε άλλο σε δύσκολη θέση. Αντρέα, σε παρακαλώ.

Γ.Κ.: Κυρία μου, εσείς με καλέσατε.

Κ.Κ.: Κύριε Καλλιακμάνη, η κυρία Κατερίνα Καινούργιου είμαι. Κατερίνα, Κατερίνα.

Γ.Κ.: Κατερίνα, εσύ με κάλεσες.

Κ.Κ.: Το ξέρω ότι σας κάλεσα εγώ. Σας κάλεσα με πολύ ευγενικό τρόπο…

Α.Μ.: Και συνεχίζει να είναι ευγενικός ο άνθρωπος…

Κ.Κ.: …και παρακαλώ εδώ και πέντε λεπτά να σταματήσει… Αντρέα μου, θέλεις να το συνεχίσεις εσύ; Υπάρχει και μια ροή που πρέπει να κάνω στην εκπομπή. Θες να συνεχίσεις εσύ την εκπομπή με τον κύριο Καλλιακμάνη; Να φύγω άμα είναι, δεν έχω πρόβλημα.

Α.Μ.: Επειδή είπες “με ευγενικό τρόπο” είπα ότι ευγενικός είναι ο άνθρωπος. Εγώ μπορώ να σταματήσω αν θέλετε, μετά χαράς!

Κ.Κ.: Αυτή η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά και θέλω να το λήξουμε.

Αρκετή ώρα μετά τον τηλεοπτικό καβγά τους κι ενώ ο ίδιος αποχώρησε από το πλατό, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε και άνοιξε την κουβέντα με την Κατερίνα Καινούργιου για τη θέση του στην εκπομπή. Ο διάλογος μεταξύ των δύο ήταν ιδιαίτερος…

Α.Μ. Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι συμμετέχω, όποτε συμμετέχω… Θα μου κριτικάρετε κάθε μου κουβέντα; Τουλάχιστον να την αρθρώνω.

Κ.Κ. Με ρωτάει όμως όλος ο κόσμος αν έχεις κάτι προσωπικό μαζί μου. Δεν συμμετέχεις όποτε συμμετέχεις, είσαι πάντα στην εκπομπή και είσαι πιο πάνω απ’ όλους μας.

Α.Μ. Ναι. Άφησε με όμως να ξέρω κι εγώ ακριβώς τι μάχη δίνω μερικές φορές για να πω την άποψή μου. Συμφωνώ σε αυτό που λες, αλλά να συμφωνείς και σε αυτό που λέω.

Κ.Κ. Θεωρείς ότι είναι μαζί μου, ότι είναι δικό μου λάθος αυτό;

Α.Μ. Είναι λάθος της εκπομπής. Από εκεί και και πέρα ποιανού είναι εγώ δεν έχω έρθει εδώ για να το δω. Έχετε όλοι αφτιά (σ.σ. ακουστικό), εγώ δεν ξέρω τι σας λένε. Εγώ ξέρω κάποιες στιγμές -είναι σκληρό το ρήμα αλλά εγώ θα σας το πω- τι υφίσταμαι. Κάποιες στιγμές. Εκεί, λοιπόν, αν μου το αποκωδικοποιήσεις θα σου πω ποιος δεν με αφήνει, ποιος δεν μιλάει… Εγώ έχω μια άποψη είτε είναι η εκπομπή ψυχαγωγική, είτε είναι κοινωνική, ολοκληρωμένος διάλογος όχι μονόλογος. Σύνθεση αντίθετων απόψεων.

Κ.Κ. Γιατί δεν πας να το συζητήσεις μετά με τον Κοκλώνη που είναι παραγωγός και με τον Θέμη Μάλλη που έχει την επιμέλεια της εκπομπής;

Α.Μ. Με τον Κοκλώνη έχω ραντεβού να συζητήσουμε να έρθει στην τελευταία εκπομπή να τραγουδήσει. Εάν μιλάς που έφυγα πριν, έφυγα να πάω να αλλάξω πουκάμισο, διότι μπροστά σε αυτό το εκθαμβωτικό που φοράς νιώθω φτωχός συγγενής.

Κ.Κ. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι και με αυτές τις αρχές έχω μεγαλώσει από το σπίτι μου και ειδικά τους ανθρώπους που είναι μεγαλύτερης ηλικίας και έχουν μια τεράστια πορεία. Δεν θέλω να περάσει λεπτό προς τα έξω σε κανέναν ότι εγώ δεν σέβομαι τον Αντρέα Μικρούτσικο.

Α.Μ. Αυτά που λες έρχονται σαν επακόλουθο, σαν να σου έλεγα σε κοιτάζω στα μάτια και σε κατηγορώ ευθέως. Σου απαντάω για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω την πηγή του κακού, γιατί δεν ξέρω τι ακούνε τα αφτάκια σας.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έτσι κάντε χαμό μπας και ανεβείτε από 7αρι το χθεσινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο στημένος καυγάς για τα νούμερα. Μόνο που ο Αντρέας έχω την εντύπωση ότι δεν ήταν στο κόλπο αλλά την ξεμπρόστιασε και την έκανε χώμα. Πόσο λίγη η Καινούργιου. Πόσο δίκιο η Κορομηλά τότε που την είχε θάψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοπέλα μου προφανώς δεν είσαι καλά γιατί πορεύεσαι με τα νούμερα τηλεθέασης. Πάρε μαθήματα από το πρωινό του star που κάνουν την δουλειά τους αξιοπρεπώς κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Όταν ήσουν στο open ήσουν πολύ διαφορετική. Πήραν μάλλον τα μυαλά σου αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !