Αυτή είναι η τελική δυάδα του φετινού διαγωνισμού

0


Φέτος οι δοκιμασίες των τελικών ξεκίνησαν με τρεις παίκτες κι αυτοί που διεκδικούν το έπαθλο είναι ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Καλλιόπη Μπεζαντέ κι η Ελπίδα Μορφούλη. Η τελική τριάδα έχει περάσει από πολλές μαγειρικές προκλήσεις κι εμπόδια μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Απόψε ξεκίνησε το πρώτο μέρος των τελικών, όπου οι παίκτες χρειάστηκε να περάσουν από δυο πολύ απαιτητικές δοκιμασίες, που χρειάζονταν στοχοπροσήλωση κι απόλυτη συγκέντρωση. Οι βαθμολογίες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν, θα τους ακολουθήσουν μέχρι το τέλος τους διαγωνισμού. Στο τέλος της βραδιάς δύο ήταν οι παίκτες, που προχώρησαν στο τελικό στάδιο.

Στην πρώτη αποψινή δοκιμασία, που αποτελούσε και το τελευταίο Τεστ Δημιουργικότητας, οι επίδοξοι μάγειρες έπρεπε να αναδείξουν με το πιάτο τους ένα αγαπημένο τους υλικό. Τη σκυτάλη πήρε μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin καλεσμένου chef, Arnaud Bignon.  Σε αυτή τη φάση, η βαθμολογία του καλεσμένου chef  ήταν και η μοναδική της βραδιάς, που καθόρισε ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν παρακάτω στο MasterChef.


Η παίκτρια, που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία κι έχασε το όνειρο της κατάκτησης της νίκης στο MasterChef, ήταν η Ελπίδα. Παναγιώτης και Καλλιόπη διεκδικούν τη νίκη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !