Ποια απόφαση θα πάρει ο ANT1 για τους «Αρβύλα» και τον Αρναούτογλου;

5



Σύμφωνα με την Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”, οι Ράδιο Αρβύλα είχαν ως όρο στο συμβόλαιό τους να προβάλλονται στις 20:00. Αυτός ο όρος ήταν βασικός κι αυστηρός για να επιστρέψουν στο κανάλι, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αλλαγή ως προς αυτό.

Επομένως, οι Ράδιο Αρβύλα παραμένουν στην καθημερινή ζώνη των 20:00, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Αρναούτογλου, αλλά και τον ANT1. Μία “χρυσή” λύση, είναι η εκπομπή “Εκατομμυριούχος” να προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, στην βραδινή ζώνη, με τον τίτλο “Super Εκατομμυριούχος”.

Μάλιστα, καθώς θα παίζει μόνο μία φορά την εβδομάδα, το ποσό θα τριπλασιαστεί, με τον νικητή να διεκδικεί 300.000 ευρώ! Φυσικά, αυτό βαραίνει τόσο την παραγωγή, όσο και το κανάλι… Μάλιστα, εάν συμφωνηθεί η “χρυσή” αυτή επιλογή, θα πρέπει ο σταθμός να δει τί θα κάνει και με το βραδινό Rouk Zouk Special.


Η σύγχυση είναι τεράστια και προκαλεί… πονοκέφαλο στις δύο παραγωγές. Ποια απόφαση θα πάρει ο ANT1 και πόσο θα “επιβαρυνθεί” οικονομικά;

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ας μειώσουν το αρβύλα κατά μια μέρα και να βάλουν βινυλιο στο late night. Και εκατομμυριουχο πεμπτη μέχρι Κυριακή 20.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aς αλλαξει ωρα,απλα τα πραγματα,ειτε στις 18:00 ειτε στις 21:00.Ενα τηλεπαιχνιδι που καταφερε να ξαναγινει καθημερινη συνηθεια για πολλους,αν φυγει απ΄το καθημερινο προγραμμα θα χασει την δυναμικη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν συμβόλαιο και όρο οι Αρβύλα να παίζουν οι εκπομπές στις 8. Δεν νομίζω πως θα κάνουν πίσω σε αυτόν τον όρο ο Κανάκης και η παρέα του. Ο Κανάκης βασικά γιατί αυτός αποφασίζει. Οι άλλοι ακολουθούν. Τώρα για το παιχνίδι δεν ξέρω τί να πω. Δεν ξέρω καν αν το κανάλι περίμενε να πάει όπως πηγαίνει. Νομίζω δεν το περίμενε. Η ώρα του για μένα είναι αυτή που είναι τώρα. Πώς είναι η ώρα του παιχνιδιού του Σεφερλή αυτή που παίζει τώρα; Το ίδιο και με το παιχνίδι αυτό. Αν το μετακινήσουν φοβάμαι πως θα πάθει ότι και το παιχνίδι με τον Σεφερλή. Και όπως και με τον Σεφερλή ο προγραμματισμός θα φταίει και εκεί. Δυστυχώς εδώ τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο με τον Σεφερλή που δεν υπήρχε θέμα τον επανέφεραν στην ώρα του και τέλος. Εδώ υπάρχει το εμπόδιο των Αρβύλα που και αυτοί πάνε καλά στην ώρα αυτή. Μπλέξιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ant1 έχει τόσες ζώνες με κακά μονοψήφια, και στην απογευματινή ζώνη και στη βραδινή. Μπορούν να εντάξουν εκεί το παιχνίδι. Ας το βάλουν στη θέση του καφέ της χαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για άλλη μια φορά ο Κανάκης και η παρέα του κάνουν άνω κάτω το πρόγραμμα του σταθμού με τα καπρίτσια τους που φέτος εξαιτίας τους καταστράφηκε όλο το πρόγραμμα του σταθμού με τα τρία προγράμματα που να πηγαίνουν καλά να είναι το πρωινό αυτοί και οι Μέλισσες και το Ρουκ Ζουκ όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα πήγε απατο και όλα αυτά εξαιτίας τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !