Αποκαλυπτικό: Χωρίς την Φαίη Σκορδά από 1 Ιουλίου το Πρωινό; Όλο το ρεπορτάζ

21


Ένα βήμα πριν την τελική ρήξη είναι η Φαίη Σκορδα με τον ΑΝΤ1 μετα απο 9 χρόνια πετυχημένης πορείας.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 "με τα δυνατά εμπορικά" όπως όλα δείχνουν θα κουνήσει το μαντήλι στο κανάλι (αν και πρόθεση της ήταν ή είναι να βρεθεί λύση).

Το συμβόλαιο με τον σταθμό είναι μέχρι 30 Ιουνίου, ως εκ τούτου η παρουσιάστρια του Πρωινού σε περίπτωση που δεν καλυφθεί το κενό μέσα σε λίγα 24ωρα (μέχρι την Κυριακή) υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 αυτή την Πέμπτη που μας έρχεται. 

Να θυμίσουμε ότι το Πρωινό θα τελειώσει κανονικά την Παρασκευή 8 Ιουλίου...

Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν γίνει αυτό, τους ξεφτίλισε αχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλο σφάλμα του ΑΝΤ1 να μη σέβεται τη νούμερο ένα παρουσιάστρια τους. Πολύ καλά θα κάνει να φύγει. Τότε θα καταλάβουν την αξία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηδη το έχουν καταλάβει. Τους κράζει όλο το διαδίκτυο και γίνονται ρεζίλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν πάει σταρ να το θυμηθείτε θα κάνει μεγάλη επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι γιατι δεν θα έχει τους άσχετους στα γραφεία να το παίζουν ότι τα ξέρουν όλα και να διαλύουν την εκπομπή.

    Ποφάντη, να πάρεις τον Λέτζα να σου φέρει εμπορικά. Γελάει όλη η πιάτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν συμβεί αυτό θα είναι μεγάλη ξεφτίλα για τον αντ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ αν ήμουν στην θέση της, παρόλο που δεν θα υπέγραφα ανανέωση με τον Αντ1, για τις λίγες μέρες μέχρι το τέλος της εκπομπής θα πήγαινα κανονικά… κ θα έφευγα μετά με ακόμη πιο ψηλά το κεφάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορεί να το κάνει. Να κλείσει την εκπομπη και αυτή στις 8 Ιουλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν γίνει αυτό θα είναι λάθος και για όλους, και για αντ1, και για Φαίη, ανεξάρτητα αν τελικά φύγει. Έχει να κάνει με σεβασμό προς τους τηλεθεατές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ πιστεύω ότι στο Star θα τα πάει καλά, γιατί έχουν πιο ψυχαγωγικό προφίλ και αρκετά δικά τους ριαλιτι για να τα αναπαράγουν με δικό τους πρωτογενές υλικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επίσης θέλω να δω την συγκατοίκηση Σκορδά-Καινούριου γιατί όπως ξέρουμε Alpha Star συστεγάζονται και τα γραφεία των εκπομπών τους είναι κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H Μαρία Ηλιάκη παιζει να καλύψει το κενό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπορεί να μην την αφήσει και ο αντ1 να βγει αν δεν έχει συμβόλαιο. Δεν ξέρω πως λειτουργούν βέβαια αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άσχετο, αλλα σας κάνει εντύπωση αν δίπλα στην Φαιη, ως πάνελ, βρεθεί η Ιωαννα Παλιοσπυρου ή και στην Κατερίνα Καινούργιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν δεν καλυφθεί το κενό που έχουν αυτοί τη στιγμή σιγά μην το κανάλι ζητήσει από την Σκορδά να συνεχίσει χωρίς συμβόλαιο. Θα ντρέπονται να το κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η καραμέλα των "δυνατων εμπορικών".. Ουδεις και ουδεμια ανατικαταστατη.. /ος Ολο το twitter
    εκραζε την Σκορδα, οτι δεν ειχε ιδεα για τα θεματα της εκπομπης. Μονιμα ηταν "εξαλλη", εκανε δημοσιες σχεσεις και εκραζε αναλογα τα συμφεροντα. Το λεξιλογιο της πολυ φτωχο και εκει την εσωζε και παλι ο Λιαγκας. Οπως ηρθε για να την σωσει απο την μονοψηφια τηλεθεαση αφού δεν την εσωζαν ουτε τα "εμπορικα"..Και θα παει star να εξυμνει το gntm που το εκραζε στον αντενα... Δεν θα χαθει ο αντενα, ουτε η Σκορδα. Πείτε μας τωρα ισχύει για Μαλεσκου οτι παει αντενα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τί στήριξη είναι αυτή για την Σκορδά ξαφνικά εδώ μέσα; Τί έχω χάσει; Που ήσασταν πέρυσι που την έκραζαν εδώ μέσα στα σχόλια, την έλεγαν αποτυχημένη και πως ξέρει να δείχνει μόνο τα πόδια της και έχει ισοπεδώσει την ζώνη; Και όταν ανακοινώθηκε η είδηση για τον Λιάγκα έλεγαν πως είναι απόδειξη της αποτυχίας της και υποβάθμιση της. Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού ήταν όσοι την υποστήριζαν τότε και μάλιστα οι διαχειριστές εδώ είχαν σβήσει και σχόλια αφού ήταν προσβλητικά εναντίον της και καλά έκαναν κι ας διαμαρτύρονταν κάποιοι. Και φυσικά κανείς τότε δεν μιλούσε για τα εμπορικά και τους χορηγούς και τα λεφτά που φέρνει μαζί της. Τί έγινε ξαφνικά; Πώς ακριβώς η Σκορδά θα ξεφτιλίσει το κανάλι αν δεν εμφανιστεί ως το τέλος όταν το συμβόλαιο της λήγει συγκεκριμένη ημερομηνία;; Αν λήξει και δεν ανανεωθεί φυσικό είναι να μην εμφανιστεί γιατί δεν δουλεύει πλέον στο κανάλι δεν έχει καμία υποχρέωση να πάει στην εκπομπή και ούτε και το κανάλι είναι υποχρεωμένο να την πληρώσει. Θα συνεχίσει με τον Λιάγκα και τους υπόλοιπους και θα κλείσει με αυτούς. Και επειδή θα λείπει και η Σκορδά κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουν και νούμερα και θα κλείσουν πανηγυρικά αφού θα συντονιστούν οι πρωινοί τηλεθεατές εκεί να δουν αν θα πουν κάτι. Τώρα για την Σκορδά αν πάει Star να φροντίσει να έχει καλή ομάδα και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα την χρειαστεί ειδικά αν θέλει να ασχοληθεί με θέματα επικαιρότητας. Και να βάλει την Ζήνα να της κάνει μαθήματα πάνω στις συνεντεύξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταλάβαμε πως η Φαίη, παρόλο που δεν είναι και η πιο ευφραδής και καλή παρουσιάστρια, τουλάχιστον είναι χιλιόμετρα μπροστά από την υπερτιμημένη μετριότητα Καινούργιου που ασκεί αισχρό εργασιακό bullying στον αέρα σε συνεργάτες της και καλεσμένους, συνέχεια θίγεται με τη σκαλέτα που έχει ετοιμάσει ο Μάλλης και δεν διαβάζει ποτέ και τον κράζει στον αέρα ενώ καθημερινά κάνει εμπάργκο σε συγκεκριμένα πρόσωπα και την επόμενη το αναιρεί παίζοντας θέματα όπως: τι τρώει ο Λιγνάδης στη φυλακή, πότε φεύγει η Στέλλα Μπεζαντάκου για Άγιο Δομίνικο και τι συμβαίνει στο γάμο Εθνικού Σταρ και Στέφανου. Και δεν ανοίγει ρουθούνι από τον Τύπο για τα καθημερινά ατοπήματά της!

      Διαγραφή
  18. Εντωμεταξύ δεν ξέρω γιατί μας φαίνεται περίεργο που από 1 Ιουλίου δεν θα είναι στην εκπομπή. Έτσι συμβαίνει στην κανονική ζωή σε όλες τις επιχειρήσεις. Όταν λήγει η σύμβαση εργασίας ο εργαζόμενος δεν ξαναπάει στη δουλειά. Και κανένας εργοδότης δεν ξεφτιλιζεται. Τι το διαφορετικό έχει η τηλεόραση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Δεν είναι θέμα ξεφτιλας για κανέναν, είναι όμως θέμα σεβασμού προς τους τηλεθεατές. Μιλάμε για 1 βδομάδα έξτρα, όχι ένα μήνα. Σ' αυτό τουλάχιστον οφείλουν να συμφωνήσουν και οι 2

      Διαγραφή
  19. Μια χαρά εμπορικά μπορεί να φέρει και άλλη παρουσιάστρια όπως π.χ. Καραβάτου. Και μια χαρά θα ήταν δίπλα στο Λιάγκα. Αρκετά με τις ακριβοπληρωμένες μονοψήφιες παρουσίες στην tv. Ας κάνουν καριέρα στο ινσταγκραμ να ησυχάσουμε από την ασχετίλα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !