Η νέα σειρά «Η ΓΕΦΥΡΑ» έκανε πρεμιέρα και εντυπωσίασε! Θα το δουμε και στην τηλεόραση του ΑΝΤ1;

0




Συνεχίζοντας το λανσάρισμα των επιτυχημένων ANT1+ Originals της streaming πλατφόρμας ΑΝΤ1+, παρουσιάστηκε χθες, σε αποκλειστική προβολή στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, «Η ΓΕΦΥΡΑ», η νέα crime σειρά που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές ελληνικής μυθοπλασίας με γυρίσματα σε πάνω από 80 τοποθεσίες στην Ελλάδα και την Τουρκία.

Συγκεκριμένα, οι προσκεκλημένοι απήλαυσαν το πρώτο επεισόδιο της σειράς, καθώς και ένα αποκλειστικό cinematic trailer με σκηνές του δεύτερου και τρίτου επεισοδίου, που προβλήθηκαν στο εξαιρετικής αισθητικής αμφιθέατρο του Ιδρύματος. Βγαίνοντας από την αίθουσα, έκαναν λόγο για ένα καθηλωτικό πολιτικό θρίλερ γεμάτο εκρηκτικές σκηνές δράσης, με φόντο τον Βόσπορο, τον Έβρο και συνοικίες της Αθήνας.

Η βραδιά έκρυβε και εκπλήξεις, καθώς στην προβολή παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο σκηνοθέτης Γιάννης Χαριτίδης και οι δυο βασικοί πρωταγωνιστές, Burak Hakki & Μαντώ Γιαννίκου, αλλά και άλλοι ηθοποιοί από το εξαιρετικό cast της σειράς. Μετά την προβολή, οι δύο πρωταγωνιστές και ο σκηνοθέτης ανέβηκαν στη σκηνή και μίλησαν για την νέα σειρά του ΑΝΤ1+ που ακροβατεί ανάμεσα σε Δύση και Ανατολή, στο σύνορο μεταξύ των δύο χωρών, που κουβαλάει αιώνες συγκρούσεων, δημιουργώντας ένα σκηνικό τόσο οξύμωρο, αλλά και ταυτόχρονα τόσο μαγικό. Αμέσως μετά την προβολή, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον σκηνοθέτη, τους πρωταγωνιστές, αλλά και τους συντελεστές.

Η νέα σειρά «Η ΓΕΦΥΡΑ», αποτελεί την ελληνική μεταφορά της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς «BRON/BROEN», που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως, αποσπώντας δεκάδες βραβεία, ενώ έχει ήδη προσαρμoστεί σε 6 χώρες. Η ελληνική του εκδοχή, που έχει ως φόντο τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας έκανε πρεμιέρα στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+ στις 27 Μαΐου 2022, ενώ αποτελείται από 10 επεισόδια. Το κοινό θα μπορεί να απολαύσει τη νέα σειρά, όπως και άλλα ΑΝΤ1+ Originals, αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+, κάνοντας εγγραφή στο antennaplus.gr .

Όσο για το αν η σειρά θα βγει στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, η απάντηση είναι " μάλλον ναι", όχι όμως στο σύντομο χρονικό διάστημα.

Λίγα Λόγια για τη σειρά «Η ΓΕΦΥΡΑ»

Περιγραφή

Ένα πτώμα τοποθετημένο με συμβολικό τρόπο πάνω στη συνοριακή γραμμή της γέφυρας που ενώνει την Ελλάδα με την Τουρκία, αναγκάζει την Ελληνίδα αστυνομικό Σοφία Μπακάλη και τον Τούρκο Κενάν Καραμάν να αναλάβουν την υπόθεση της ασυνήθιστης δολοφονίας. Πολύ γρήγορα, οι δύο αστυνομικοί συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ανυποψίαστοι για τις πολιτικές δυνάμεις που εμπλέκονται και προσπαθώντας να εξιχνιάσουν την υπόθεση, η Σοφία και ο Κενάν θα βρεθούν σε θανάσιμο κίνδυνο, καθώς οι υπαίτιοι κάνουν τα πάντα προκειμένου να συγκαλύψουν ένα εκρηκτικό μυστικό. Όμως, το τίμημα της αλήθειας είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαντάζονται, με την αποκάλυψή της να απειλεί να οδηγήσει ακόμα και σε ελληνοτουρκική σύρραξη. Στο τέλος, η Σοφία και ο Κενάν θα κληθούν να αποφασίσουν τι έχει μεγαλύτερη σημασία: το καθήκον ή η ζωή τους.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !