Survivor – Στάθης Σχίζας: Χαμός με την απαράδεκτη ενέργειά του, τιμωρήθηκε από την παραγωγή

Άρης Κατσιφής
0


Χαμός επικράτησε  στον αγωνιστικό χώρο του Survivor, καθώς ο Στάθης Σχίζας, σε έξαλλη κατάσταση, προέβη σε μια ανεπίτρεπτη ενέργεια. Οι άνθρωποι της παραγωγής, μάλιστα, δεν το άφησαν να περάσει έτσι.

Συγκεκριμένα, στο τέλος της αναμέτρησης του Στάθη με τον Σπύρο Μαρτίκα, ο πρώτος, έγινε έξω φρενών με την ήττα του και άρχισε να κλωτσάει ότι βρίσκει μπροστά του.

Αρχικά κλώτσησε τους δύο στόχους που είχε μπροστά του και στη συνέχεια το ξύλο που καλύπτει το μικρόφωνο μπροστά από τον πάγκο των μπλε. Η συγκεκριμένη κίνηση του Στάθη Σχίζα εξόργισε τους ανθρώπους της παραγωγής, που αποφάσισαν να λάβουν δραστικά μέτρα.

Το παιχνίδι σταμάτησε και ο Γιώργος Λιανός συγκέντρωσε τις δύο ομάδες, προκειμένου να τους μιλήσει. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την ποινή που θα λάβει ο Στάθης Σχίζας και προειδοποίησε όλους τους παίκτες.

«Αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη, θα πρέπει να σεβόμαστε το χώρο που βρισκόμαστε. Ο Στάθης, λοιπόν, θα στερηθεί ένα έπαθλο σε περίπτωση που κερδίσει η ομάδα του. Αν αυτή η συμπεριφορά επαναληφθεί θα επιφέρει ακόμα μεγαλύτερη ποινή που θα είναι ο αποκλεισμός από το Survivor», είπε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !