Άγριες μέλισσες - Spoiler: Ο Ακύλας φυλακίζει την...

Άρης Κατσιφής
0

 


Λίγο πριν ρίξει αυλαία η σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες», οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Ο κλοιός γύρω από τον Ακύλα σφίγγει και ο ίδιος προχωρά σε μία απίστευτη πράξη κλειδώνοντας στο σπίτι την οικογένεια του. Παράλληλα, η σχέση του Κωνσταντή με τη Δράσω πρόκειται να περάσει μία μεγάλη κρίση.

Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, είναι σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, καθώς πρέπει να αποφασίσουν αν θα σώσουν την περιουσία τους ή αν θα συνεχίσουν να πολεμούν για το καλό του Διαφανίου.


Τα δύο αδέλφια καλούνται να πάρουν μία δύσκολη απόφαση και να βρεθούν απέναντι σε όλο το χωριό, ενώ ο Δούκας αναλαμβάνει δράση και διώχνει τον Ακύλα από το σπίτι του προκαλώντας την οργή του.

Ο καιρός περνάει γρήγορα στο Διαφάνι και τρεις μήνες μετά τα έργα καθυστερούν συνεχώς. Η εσκεμμένη καθυστέρηση που προκαλούν ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή στα έργα του αεροδρομίου έχει ως αποτέλεσμα μεγάλες αντιδράσεις. Όλο αυτό δημιουργεί τρομερό άγχος στον Κωνσταντή και η Δρόσω ανησυχεί για την κατάσταση του.

Την ίδια ώρα, ο Ακύλας ιδρύει το δικό του κόμμα με μπροστάρη τον Λευτέρη, ο οποίος συνεχίζει να εκτελεί τις εντολές του πατέρα του μέχρι να βρει την ευκαιρία και να τον παγιδεύσει.

Ο Μπάμπης και η Κορίνα αποφασίζουν να φύγουν στην Κρήτη για να ξεφύγουν από τους κινδύνους, αν και ο Ακύλας δεν πρόκειται να επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο. Οπως θα παρακολουθήσουμε, ένα αναπάντεχο γεγονός θα χαλάσει τα σχέδια τους.

Ο Ακύλας εμποδίζει τη φυγή τους και τους επιτίθεται. Μάλιστα, καταφέρνει να πάρει την Κορίνα ξανά στο σπίτι τους, ενώ ο Μπάμπης σε πανικό κρύβεται στο σπίτι του Αγγέλου και προσπαθεί να σκεφτεί τρόπους για να. πάρει πίσω την Κορίνα.

Ο Ακύλας, όμως, είναι αποφασισμένος να δείξει πως είναι ανίκητος και γι' αυτό κρατάει την οικογένεια του φυλακισμένη παρά τις αντιδράσεις όλων τους. Κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να ξεφύγει από τη «φυλακή» του Μεγαρίτη. Μόνο ο Μπαμπάς βρίσκει το θάρρος να αντιδράσει προκειμένου να σώσει την αγαπημένη του.


Ωστόσο, η απόπειρα του Μπάμπη να κλέψει την Κορίνα θα προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη στην Πανδώρα, ενώ μία σύγκρουση στο καφενείο θα δοκιμάσει τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω.

Οι δυο τους περνούν ακόμη μία κρίση, που πρέπει να διαχειριστούν και να ξεπεράσουν αν θέλουν να είναι καλά μεταξύ τους. Ομως, η ψυχολογική κατάσταση του Κωνσταντή δεν είναι καλή.

Μάλιστα, δεν αντέχει το βάρος των τύψεων του και επισκέπτεται τον Μελέτη. Όσο οι μέρες περνούν, η κατάσταση του Κωνσταντή δείχνει να χειροτερεύει σκορπίζοντας ανησυχία στους γύρω του.


Πηγή:MYTV

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !