Θα ήθελα να είμαι στο My style rocks...

0


Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Στέλιος Κουδουνάρης. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για 

το My Style Rocks και είπε: «Όταν με πήραν τηλέφωνο από την παράγωγη του My style rocks, στην αρχή ήμουν πολύ αρνητικός. Δεν πίστευα ότι είχα κάποια θέση στην τηλεόραση. Αφού κάναμε κάποια ραντεβού και δοκιμαστικά που πήγαν πολύ καλά, χωρίς να το καταλάβω ξεκίνησα.

Στο πρώτο δοκιμαστικό ήμουν με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, που είναι κολλητή μου φίλη, και με τον Χάρη Χριστόπουλο, που με έκανε να αισθανθώ πολύ άνετα. Εγώ πήγα έτοιμος να κάνουμε μία σοβαρή συζήτηση με ορολογίες μόδας και εμφανίστηκαν κάποιες κοπέλες ντυμένες πολύ άκυρα και πήγαιναν σε άκυρα μέρη.

Το διασκεδάσαμε πραγματικά και αυτό άρεσε και στους ανθρώπους της παράγωγης, οι οποίοι μας έκλεισαν κατευθείαν ως τριάδα. Ισχύει ότι αντίπαλο πρόγραμμα του My style rocks με διεκδίκησε με περισσότερα χρήματα. Σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως είναι η τηλεόραση και η μόδα, οι προτάσεις που γίνονται είναι με κάποιο κίνητρο.

Δεν θέλω να απαντήσω στην ερώτηση για το αν έχω πρόταση  από γνωστό ριάλιτι. Δεν έχω συζητήσει κάτι για την επιστροφή του My style rocks. Εύχομαι να επιστρέψει και να είναι πολύ ωραίο. Θα ήθελα να είμαι ξανά στο My style rocks».



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !