Αποφάσεις στο MEGA: Οι 3 εκπομπές που συνεχίζουν και η μία που σταματά!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6


 Είναι πλέον μία εκπομπή που έχει γίνει «θεσμός». Ο λόγος για το «Celebrity game night» με τη Σμαράγδα Καρύδη που παίρνει το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν. Έτσι, η ηθοποιός θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο πρόγραμμα του Mega, ενώ υπάρχουν ήδη αρκετά γυρισμένα επεισόδια. 

Κανονικά συνεχίζει τόσο το «Fishy» του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, όσο και το «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη τα βράδια.

Σε αντίθεση με το μέλλον των 3 παραπάνω εκπομπών, δεν ισχύει το ίδιο για την ιστορική μουσική εκπομπή «Mega Star» με την Κόνι Μεταξα και τον Αντώνη Δημητριάδη. Το πρόγραμμα δεν συγκέντρωσε ικανοποιητικές τηλεθεάσεις και έτσι, σύμφωνα, με το youfly.com, ολοκληρώνει την πορεία του φέτος. 

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δηλαδή, οι άλλες εκπομπές θεωρούνται επιτυχημένες; Σε ποιο ουράνιο και τόξο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το night out ειναι μια βλακια και μισή,απορώ με ποια λογική το συνεχίζουν.Το fishy δεν εχει κοπεί εδω και μήνες?Εχει να προβληθει απ’τον Δεκέμβριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είναι καλά ο Γεωργίου για το night out.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και όλες να μη συνέχιζαν δεν θα μας πείραζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γεωργίου έχει στο συμβόλαιο του και Ελιά και Night Out, που μέχρι πρότινος ήταν youtubικό. Τελικά ενώ είχαν σταματήσει την Καρύδη και το CGN, λόγω χαμηλών ποσοστών που έφερνε το προϊόν της BarkingWell, τελικά ο Κοκλώνης πάλι τα κατάφερε και ξεκίνησε γυρίσματα. Ο Τσιμιτσέλης, φανατικός Ολυμπιακός, ενώ κόπηκε στα 9 επεισόδια τον Δεκέμβριο με τα 5% τελικά όπως είπε στη Μενεγάκη πήρε και δεύτερη σεζόν. Η Κόνι άθλια επιλογή για MEGA STAR ενώ το Mega έδωσε την παραγωγή της ιστορικής αυτής εκπομπής στο MAD TV και την PANIK κάνοντας μία εκπομπή τύπου MAD δεκαετίας '00 γυρισμένη σε ένα πλατό 5x5. Αν έκαναν το MEGA STAR, εποχής Στικούδη 2008-2011, με εξ ολοκλήρου εξωτερικά γυρίσματα και ενότητες τα πράγματα θα ήταν καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !