Δεν θα παρουσιάσει η Ιωάννα Μαλέσκου το «Love Island»!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 Λίγο πριν από τη λήξη της φετινής σεζόν και του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΪ, τα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου δίνουν και παίρνουν!

Δύο χρόνια μετά την άφιξή της στο κανάλι του Φαλήρου και την ένταξή της στο δυναμικό του με την εκπομπή Love it, ο ΣΚΑΪ  φαίνεται πως θέλει να κλείσει τον κύκλο της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού θέλουν να επενδύσουν σε άλλα πρόσωπα στην ψυχαγωγική ζώνη που από την επόμενη σεζόν θα περιοριστεί μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Έτσι, τα σενάρια και οι φήμες πως το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου ακούστηκε σε σύσκεψη για την παρουσίαση του ριάλιτι Love Island που αναμένεται να προβληθεί στην prime time ζώνη του ΣΚΑΪ  δεν επιβεβαιώνονται από το ίδιο το κανάλι.


Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο άνθρωπος που θα το παρουσιάσει έχει ήδη βρεθεί και βρίσκεται ένα βήμα πριν να πέσουν οι τελικές υπογραφές και να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τον σταθμό.

Το ριάλιτι θα διαδραματίζεται στις Κανάριες Νήσους και αναμένεται να έχει πολλές ανατροπές, αλλά και εντυπωσιακά πλάνα. Πρόκειται για ένα φορμάτ ιδιαίτερα δημοφιλές σε Αμερική και Αγγλία και αφορά άντρες και γυναίκες που ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό κλεισμένοι σε μια υπερπολυτελή βίλα.

Όσο για την Ιωάννα Μαλέσκου -που η έξοδός της από το κανάλι του Φαλήρου θεωρείται βεβαία- τηρεί «σιγήν ιχθύος» και ακόμη και στους πιο στενούς της συνεργάτες δεν αποκαλύπτει τα σχέδιά της.

Μάλιστα στον πολύ στενό της κύκλο προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι κράτησε μυστικό το ραντεβού της με το Star και την πρόταση που της έγινε.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι και στο παρελθόν είχε αναφερθεί ότι η παρουσιάστρια ενδιαφερόταν για μία διαφορετική εκπομπή στη βραδινή ζώνη.

Γιώργος Μπέζας-znews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !