Σίσσυ Καλλίνη: «H Φαίη Σκορδά μου είχε παραχωρήσει το καμαρίνι της...»

Άρης Κατσιφής
0


Η Σίσσυ Καλλίνη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και παραδέχτηκε πως όταν έγινε για πρώτη φορά μανούλα, είχε διάφορα πράγματα στο μυαλό της, τα οποία και εν τέλει δεν μπορούσε να τα διαχειριστεί. 

Η δημοσιογράφος δήλωσε ότι σαν νέα μαμά υπήρξε ιδιαίτερα εμμονική και μάλιστα παραδέχτηκε ότι απέναντι και σε άλλες μαμάδες υπήρξε επικριτική.

Η Σίσσυ Καλλίνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Μαμά-δες" και μίλησε σχετικά με την μητρότητα και πως βίωσε εκείνη όλο αυτό το κομμάτι. Η δημοσιογράφος παραδέχεται ότι υπήρξε εμμονική, ενώ πολλές φορές και επικριτική απέναντι σε άλλες μαμάδες. Τέλος, παραδέχτηκε ότι η Φαίη Σκορδά της είχε παραχωρήσει το καμαρίνι της, για να μπορέσει να βγάλει γάλα με το θήλαστρο.

Η Σίσσυ Καλλίνη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις αυτοβελτίωση έχεις ένα έλλειμμα. Κάτι που σε τρώει. Εγώ ήρθα αντιμέτωπη με τη μητρότητα χωρίς να έχω λύσει πράγματα μέσα μου. Όταν γίνεσαι μαμά καλείσαι να αντιμετωπίσεις την αλήθεια σου. Και τότε πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου για να έχεις απόθεμα να δώσεις.

Για κάποιον λόγο είχα άγχος εγκατάλειψης. Και είχα φοβερές ενοχές. Ένιωθα ότι ο,τιδήποτε κάνω εκτός του σπιτιού σημαίνει εγκατάλειψη των παιδιών. Δεν μπορούσα να δουλέψω, δεν μπορούσα να με φροντίσω. Έγινα εμμονική. Εμμονική με τον θηλασμό. Ένιωθα ότι αν παρεκκλίνω δεν είμαι φροντιστική μητέρα.

Ντρέπομαι που το λέω. Θα πάρω την ευθύνη μου και θα πω ότι έκανα μέσα μου έκανα shaming, mother blaming. Έλεγα “φταις χρυσή μου που δεν έχεις γάλα γιατί δεν προσπάθησες”. Κατηγορούσα μέσα μου τις μητέρας που δεν μπορούσαν να θηλάσουν τα παιδιά τους... Πήγαινα στην εκπομπή δύο ώρες, γύριζα να θηλάσω και ξαναπήγαινα στην εκπομπή (στο “Πρωινό”)... Η Φαίη Σκορδά μου παραχωρούσε το καμαρίνι της για να βγάλω γάλα με το θήλαστρο. Δεν άφηνε κανέναν να μπει. Ήταν ένα δώρο ανέλπιστο».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !