Τι είχε κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο θέατρο για να δει την Καλομοίρα στην Eurovision;

Άρης Κατσιφής
0


Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου κάθισαν στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης και θυμήθηκαν αρκετές στιγμές από παλαιότερους διαγωνισμούς της Eurovision. Ένα αστείο περιστατικό από την χρονιά που διαγωνιζόταν η Καλομοίρα αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης…

«Στην Παπαρίζου είχα παράσταση και είδα μόνο τη βαθμολογία. Επίσης, στην Καλομοίρα είχα παράσταση. Παίζαμε με τον Αργύρη Αγγέλου και την Ζέτα Μακρυπούλια στη Θεσσαλονίκη. Νομίζω η Καλομοίρα έβγαινε 19η και λέω θα ξεκινήσει η παράσταση 9 ακριβώς, όποιος μπήκε μπήκε. Θα κάνουμε μικρό διάλειμμα λέω στους ταξιθέτες, όχι τέταρτο να τρώνε μία ώρα πατατάκια έξω. Επτάλεπτο διάλειμμα, θα μπούνε μέσα κι εμείς θα είμαστε λίγο γρήγοροι, δεν θέλει πολλές παύσεις, κωμωδία παίζουμε. Άμα τα κάνουμε όλα αυτά λέω θα τελειώσουμε στο 17ο τραγούδι. Στο 17ο τραγούδι θα μπορέσω να είμαι στα καμαρίνια.

Τελειώνει η παράσταση, χαιρετισμός γρήγορα γρήγορα, πάω στο καμαρίνι… στο 12ο τραγούδι. Τι παράσταση είδαν αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρω», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !