Eurovision 2022: Τα προγνωστικά του Φωκά Ευαγγελινού για τον τελικό

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Στην κάμερα του «Τι Λες Τώρα!» και τον Θέμη Μάλλη μίλησε ο Φωκάς Ευαγγελινός λίγες ώρες πριν τον τελικό της Eurovision 2022, αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά του αλλά δίνοντας και τα δικά του προγνωστικά.

«Υπάρχει και άγχος και αγωνία, είναι διαγωνισμός, αυτό δεν το ξεχνάω ποτέ αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα το καλλιτεχνικό κι όλη αυτή την πορεία. Έκανα ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι με την Αμάντα και ειλικρινά το έχω χαρεί και ευχαριστώ των κόσμο που το αγκάλιασε τόσο πολύ και κατάλαβε αυτό που ήθελα να πω. Αγάπησα το κομμάτι από την πρώτη στιγμή που το άκουσα. Κάποιες φορές η ακινησία είναι πιο δυνατή. Ήθελα να καταλάβει ο κόσμος την απώλεια, την ανάμνηση και την φθορά σε μία σχέση αλλά βλέποντας πάντα προς το φως. Είναι πιο εννοιολογικά η τέχνη και καμια φορά είναι επικίνδυνο» είπε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

«Το τραγούδι της Σερβίας σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει αλλά εμένα με άγγιξε, μου άρεσε η ιδέα. Μου έκανε εντυπωσιακό. Εγώ θα ήθελα η Ελλάδα να είναι στην 10αδα, θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ενστικτωδώς ακολούθησα αυτόν το δρόμο… Η Ισπανία είναι αρτιότατη χορογραφικά και με τρομερό σκηνικό εκτόπισμα» είπε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !