Ο αισθητός φόβος που υπάρχει για τη μυθοπλασία...

Άρης Κατσιφής
4


Φέτος τα κανάλια έχουν στρέψει την προσοχή τους στη μυθοπλασία και προσπαθούν να κλείσουν νέες καθημερινές σειρές για τη νέα σεζόν.

Τα περισσότερα realities φέτος πάτωσαν και αυτό μπορεί να το διακρίνει κάποιος από τα απογοητευτικά νούμερα που έφεραν. Τα realities, πριν μερικά χρόνια, ο κόσμος τα είχε αγαπήσει και θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν ήταν λίγοι αυτοί που φανατίστηκαν με αυτά. Η αγάπη του κόσμου ως προς αυτά δεν κράτησε για πολύ, καθώς σχεδόν κάθε κανάλι είχε από ένα και έτσι πολύ γρήγορα επήλθε ο κορεσμός.

Η φετινή χρόνια, λοιπόν, ανέδειξε νικητή την μυθοπλασία στην τηλεόραση, με αποτέλεσμα τα κανάλια να στρέφονται όλο και περισσότερο σε αυτήν. Κάθε μέρα ακούμε κι διαβάζουμε για νέες σειρές που είναι στο προσκήνιο και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι αρκετά ανατρεπτικές. Ο μόνος φόβος που υπάρχει είναι η μυθοπλασία να μην έχει την ίδια κατάληξη με τα realities. Αυτό το επισημαίνουμε γιατί όταν ήρθαν ξανά στo τηλεοπτικό τοπίο έκανε τον κόσμο από ένα σημείο και μετά να μπουχτίσει.

 Θα έχει άραγε η μυθοπλασία την ίδια πορεία με τα realities; 

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η μοδα των ριαλιτυ ειναι κατι εφημερο και παροδικο.Μπορει να κανουν επιτυχια για καποια χρονικη περιοδο αλλα γρηγορα ο κοσμος τα βαριεται και μπορει να περασουν παρα πολλα χρονια μεχρι να ξαναρθουν στην μοδα.Η καλη μυθοπλασια δεν εχει ημερομηνια ληξης.Οσο υπαρχουν καλες σειρες παντα το κοινο τις στηριζει,αρκει να ανανεωνονται και να μην ακουλουθειται η τακτικη του "αρμεγματος" ,δηλαδη συνεχιζουν τις ιδιες και τις ιδιες σειρες επι σειρα ετων με αποτελεσμα το σεναριο να τραβιεται απ΄τα μαλλια και να καταντανε να μην βλεπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κακό είναι ότι τα περισσότερα κανάλια επενδύουν σε καθημερινές σειρές. Μόνο το Mega και σταδιακά το ANT1 plus κάνουν βήματα να παράξουν σειρές υψηλού επιπέδου που μπορούν να προβληθούν στο εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτιδήποτε σε μεγάλες δόσεις γκώνει. Αυτό θα έπρεπε να το καταλαβαίνουν τα κανάλια που δεν μπορούν να κρατήσουν μια ισορροπία και καταφεύγουν στα άκρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να λέμε ότι πάτωσαν τα reality οταν τα βλέπουν στο σύνολο πάνω από 1εκ τηλεθεατές είναι άκυρο...1εκ που έχουν μηχάνημα καταγραφής λεμε έτσι...όχι πραγματικές θεάσεις... συν το web tv youtube κλπ ασε το κέρδος των καναλιών από την γενική διαφήμιση που παίρνουν από τα χιλλιάδες σχόλια και tweets και γενικά όλο το buzz που γίνεται με τα reality.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !