Κούλης Νικολάου - Βάσια Παναγοπούλου: Έρχονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη Γη της Ελιάς

0

 




Ο «Δημοσθένης» τον οποίο θα υποδυθεί ο Κούλλης Νικολάου και η «Ασπασία», την οποία θα υποδυθεί η Βάσια Παναγοπούλου είναι το νέο ζευγάρι της σειράς.

Ζούσαν στον Πειραιά και πλέον επιστρέφουν στη Μάνη. Ο Δημοσθένης είναι ο ξάδερφος του Στάθη Καπερνάρου. Στην αρχή θα παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και θα παραχωρήσει και τα χωράφια του στον Στάθη. Αργότερα θα αποδειχθεί ότι είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και την εκπομπή, Πάμε Δανάη!

Το ζευγάρι μπαίνει στη σειρά, την επόμενη εβδομάδα και θα φέρει τα πάνω κάτω!

Πάντως σήμερα, σε δικαστικούς μπελάδες βρίσκεται η Χάιδω καθώς πρέπει να αντιμετωπίσει τη δίωξη για ηθική αυτουργία, σχετικά με τον πυροβολισμό του Στέφανου από τον Φίλιππο.


Η Ισμήνη απογοητεύεται με την αναβολή του γάμου, αλλά παρηγορείται από την επαγγελματική της επιτυχία, με την Αλκμήνη να αποδεικνύεται πολύτιμη βοηθός. Ο Στέφανος συλλέγει πληροφορίες για την Ισπανία και ο Ιάκωβος δείχνει πολύ πρόθυμος να τον βοηθήσει. Παράλληλα τα ξαναβρίσκει με την Ελένη, γεγονός που κακοφαίνεται πολύ στην Αρετή. Η Ιουλία ανακαλύπτει το κρυφό ταξίδι του Ισίδωρου στην Αθήνα και ειδοποιεί την Αντιγόνη.


Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος συστήνεται στη δικηγόρο, Φανή Αναστασίου (Νίκη Παλληκαράκη), η οποία μόλις μαθαίνει ποιος είναι θυμώνει και του ζητά να φύγει.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !