Άγριες μέλισσες: Ο Μελέτης σώζει Κορίνα και Μπάμπη από τη μανία του Ακύλα...

Άρης Κατσιφής
0


Ο Ακύλας καταφέρνει να βρει τον Μπάμπη με την Κορίνα και ο κίνδυνος που διατρέχουν τα δύο νέα παιδιά είναι μεγάλος.

Ο Μεγαρίτης είναι πυρ και μανία και ορκίζεται εκδίκηση για την ντροπή που του προκάλεσαν. Ομως, ο Μελέτης με τον Ζάχο είναι αυτοί που θα σώσουν το ερωτευμένο ζευγάρι από τη μανία του.

Όταν ο Ακύλας μαθαίνει για τον κρυφό δεσμό της Κορίνας με τον Μπάμπη, αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα προκειμένου να τους χωρίσει μια για πάντα. Ετσι οι άντρες του Μεγαρίτη πλακώνουν στο ξύλο τον Μπάμπη και στη συνέχεια αποφασίζει να στείλει την κόρη του εκτός Λάρισας, για να την κρατήσει μακριά από τον Βαμβακά.

Η απόφαση αυτή φέρνει αναστάτωση και αντιδράσεις από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Μεγαρίτη, με τη Ζωή να διαφωνεί κάθετα σ’ αυτό και εκείνος για άλλη μια φορά πάει να της επιτεθεί: «Σκάσε, σκύλα! Εσύ φταις που η οικογένειά μου διαλύεται, αλλά θα τη φτιάξω ξανά εγώ! Θα σφίξουν τα λουριά και θα μάθετε να μου πηγαίνετε κόντρα».

Ο Μπάμπης που μαθαίνει τι έχει συμβεί, προτείνει στην Κορίνα να κλεφτούν και εκείνη συμφωνεί: «Ναι, να φύγουμε μακριά απ’ όλους! Θέλω να είμαι μόνο μαζί σου, δεν θα μας χωρίσει ποτέ κανείς».


Αργά το βράδυ, το ζευγάρι το σκάει από το Διαφάνι και τόσο στα σπίτια των Μεγαρίτη και Βαμβακά όσο και στο χωριό επικρατεί αναστάτωση. Ο Ακύλας εξοργισμένος και έξαλλος απειλεί τους πάντες και η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, αφού πιάνεται στα χέρια με τον Κυριάκο.

Ο Μπάμπης και η Κορίνα αφού καταφέρνουν να φύγουν από το Διαφάνι, συνεχίζουν την καινούρια τους ζωή μένοντας σ’ ένα σπίτι το οποίο γνωρίζει μόνο ο Αγγελος, που τους βοηθάει κρυφά για να μην το μάθει ο Μεγαρίτης.

Την ίδια ώρα ο Δούκας πετάει με τις κλωτσιές τον Ακύλα από το σπίτι του. Τρεις μήνες μετά, ο Μπάμπης και η Κορίνα αποφασίζουν να φύγουν στην Κρήτη, όμως οι δικοί τους άνθρωποι αντιδρούν:

«Εχετε τρελαθεί; Ο Ακύλας έχει βάλει λυτούς και δεμένους να σας βρουν και πρώτα ψάχνουν σε λιμάνια και λεωφορεία! Αλίμονο τι έχει να γίνει αν σας βρει», λέει ο Αγγελος και ο Μπάμπης του απαντάει: «Τα έχω όλα κανονισμένα! Μη φοβάσαι, θα είμαστε προσεκτικοί».

Ο Αγγελος φεύγει, αλλά δεν πρόσεξε πως κάποιοι τον ακολουθούν μετά από εντολή του Ακύλα και έτσι μαθαίνει την κρυψώνα των παιδιών.

Την επόμενη μέρα το νεαρό ζευγάρι ετοιμάζεται να φύγει για την Κρήτη, όταν δέχονται επίθεση από τους άντρες του Ακύλα. Εκείνοι αρπάζουν την Κορίνα, ενώ ο Μπάμπης καταφέρνει να τους ξεφύγει και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Αγγελου.

Τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο και ο Ακύλας για πρώτη φορά επιτίθεται στην κόρη του και τη χαστουκίζει: «Από εσένα δεν το περίμενα ποτέ αυτό! Με ξεφτίλισες! Πήγες κι έμπλεξες με τον Βαμβακά!

Με αυτόν τον αλήτη! Αλλά ξέρω... Όλα έγιναν με τις πλάτες της μάνας σου! Αυτή τα έκανε όλα. Λοιπόν δεν θα βγείτε ξανά από το σπίτι χωρίς την άδειά μου! Κανένας σας δεν θα περάσει αυτή την πόρτα, θα μείνετε κλειδωμένοι για να μάθετε να σηκώνετε μπαϊράκι σ’ εμένα».


Ο Άγγελος μιλάει στον Ζάχο για την κατάσταση με τον Μπάμπη και εκείνος αποφασίζει να τον βοηθήσει και να μην περάσει από στρατοδικείο καθώς θεωρείται λιποτάκτης, αφού παράτησε τον στρατό.

Παράλληλα, ο Μπάμπης καταφέρνει ξανά να κλέψει την Κορίνα από το σπίτι του Μεγαρίτη και στη συνέχεια οι δυο τους βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι του Μελέτη, ο οποίος και είναι αποφασισμένος να τους γλιτώσει από τη μανία του Ακύλα και να τους βοηθήσει να φύγουν μακριά.


Πηγή:TV24

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !