Ντέπυ Γκολεμά: «Δεν υπάρχει σωτηρία για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε στην κάμερα του “Ποιος είναι Πρωινιάτικα”, για την προσωπική της ζωή, για την καριέρα της, αλλά και για όσα έχουμε ακούσει τελευταία στην ελληνική τηλεόραση. Η τηλεκριτικός έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν, αποκαλύπτοντας την μεγαλύτερη “γκάφα” που έκανε στα επαγγελματικά της, αλλά και τις φιλίες που χάλασαν, εξαιτίας αρνητικών κριτικών.

Η ίδια τόνισε πως δέχτηκε μπούλινγκ, όταν παρουσίασε το “TV Stars Παρουσιάστε”. Είπε ναι σε αυτή την πρόταση καθαρά για τα χρήματα, όμως οι συνάδελφοί της είχαν αντίθετη άποψη. Εξαιτίας όσων άκουσε, επηρεάστηκε πολύ η ψυχολογία της. Μάλιστα, όταν τελείωσε η εκπομπή, έπαθε αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, ως απόρροια της πίεσης που δέχτηκε.

«Δεν έκανα παιδί γιατί με έφαγε η καριέρα. Θα έπρεπε να είχα υιοθετήσει», δήλωσε η Ντέπυ Γκολεμά, σε μία μικρή αναδρομή της στο παρελθόν. Όπως επισήμανε, μπήκε στο δίλημμα καριέρα ή παιδί, πιστεύοντας πως πρέπει να διαλέξει ένα από τα δύο.

Η Ντέπυ Γκολεμά αναφέρθηκε σε φιλίες της που χάλασαν, λόγω αρνητικών κριτικών κι όχι μόνο. Για παράδειγμα, ο Λάκης Λαζόπουλος διέλυσε τη φιλία τους, όπως επίσης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τον οποίο είχε πολλούς καυγάδες.

Σχετικά με τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Νίκο Μαστοράκη, η τηλεκριτικός ξεκαθάρισε πως του έδωσε τα 6.000 ευρώ που είχε ζητήσει εκείνος, μέσω της αγωγής. Όπως είπε και η ίδια: «Ομολογώ ότι μου φέρθηκε πολύ καλά, σε διαστήματα που δεν μπορούσα να τον πληρώσω, λόγω της πανδημίας. Ήταν πολύ ευγενικός σε αυτό το κομμάτι».

Σε πρόσωπα της τηλεόρασης που μας έχουν απασχολήσει τελευταία με δηλώσεις και “μεταγραφές” εστίασε η Ντέπυ Γκολεμά, στη συνέντευξή της. Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόνισε πως δεν υπάρχει σωτηρία, όταν βγαίνει στον αέρα και λέει ότι δεν ξέρει την Σαλαμίνα κι άλλες περιοχές.

Η εκπομπή “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” ήταν αδιάφορη για την τηλεκριτικό, ενώ το Survivor αποτελεί ένα από τα χειρότερα ριάλιτι που είδαμε φέτος στην τηλεόραση. Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα άτομα που θέλει να βλέπει στην τηλεόραση, σε αντίθεση με την Βίκυ Καγιά (η οποία πρέπει να ασχολείται μόνο με την μόδα) και την Ρούλα Κορομηλά (η οποία δε χρειάζεται να επιστρέψει).

Η Ντέπυ Γκολεμά τοποθετήθηκε και για την δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη στην μετάδοση της Eurovision: «Ο Γιώργος είναι ένας κύριος που λέει τη γνώμη του. Ίσως δεν έπρεπε να την πει, μέσα από την ΕΡΤ, ένα κανάλι που σε έχει επιλέξει για μία συγκεκριμένη δουλειά».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !