Εβελίνα Νικόλιζα: «Δεν έχει ωριμάσει ακόμα η στιγμή να βρεθώ τηλεοπτικά με τη μαμά μου»

0


Την Εβελίνα Νικόλιζα συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star και η δημοσιογράφος Μαρία Κοκκολάκη στα παρασκήνια της νέας εκπομπής του Λάμπρου Φισφή στο STAR. Μέσα σε όλα, η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο ρόλο της παρουσιάστριας καθώς και την μελλοντική τηλεοπτική συνεργασία με τη μητέρα της, Μπέσυ Αργυράκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Εβελίνα Νικόλιζα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αλήθεια είναι ότι σε κάποια φάση ένιωσα ότι κλάταρα. Τώρα που έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα για το «Τι φάση» έχουν ηρεμήσει λίγο τα πράγματα Νομίζω ότι μου δίνει πολύ ενέργεια το να κάνω πράγματα. Την ενέργεια, όμως, της μαμάς δεν την φτάνω! Γράφτηκα χορό με την μαμά μου και πέντε φίλες της, πηγαίνουμε και εγώ σέρνομαι από πίσω τους».




«Θα ήταν πολύ ωραίο να συνεργαστούμε τηλεοπτικά με την μαμά μου αλλά νομίζω πως δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή. Αν είναι να γίνει, είναι το αναμενόμενο. Ξέρω ότι θα είχε πλάκα αλλά νομίζω ότι δεν έχει ωριμάσει ακόμα για μένα η στιγμή» συμπλήρωσε η Εβελίνα Νικόλιζα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !