Μεγακλής Βιντιάδης: «Φταίει κάπου και ο Μάρκος Σεφερλής»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1


 Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Μεγακλής Βιντιάδης. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για τη ζωή του μακριά από την Αθήνα, τις δουλειές που έχει κάνει, αλλά και την απιστία.

«Μένω έκτος Αθηνών, γιατί δεν μου αρέσει η φασαρία, είμαι λάτρης της θάλασσας. Με την σύζυγο είμαστε πάνω από 20 χρόνια, μία χαρά τα πάμε που υπάρχει απόσταση. Η πιο μεγάλη επιτυχία μου ήταν το “Αλάτι και πιπέρι”, ο “Συνήγορος”, ο “Ονειροπαρμένος” και το “Εκείνες κι εγώ”», είπε αρχικά ο Μεγακλής Βιντιάδης.

Ο Μεγακλής Βιντιάδης είπε στη συνέχεια: «Η Μιμή Ντενίση έχει δεχθεί αρνητική κριτική, τί της έχουν σούρει και τί έχει κάνει! Αφού είναι άχρηστη γιατί υπάρχει; Φταίει και κάπου ο Μάρκος, το χιούμορ έχει όρια, άλλο χιούμορ άλλο ξεφωνίζω. Έχω δουλέψει ως σερβιτόρος, ως dj, σε ό,τι κάνω είμαι κάλος.

Οι συμπεριφορές που καταγγέλλονται είναι καταδικαστέες, τους ήξερα προσωπικά, άλλα δεν γνώριζα το παρασκήνιο αυτό. Ήμουν πάντα σε υπερένταση ως σκηνοθέτης, κάποιες φορές δεν πήγαινε καλά και με έπιανε εκνευρισμός, λάθος σωστό δεν ξέρω».

Μεταξύ άλλων ο Μεγακλής Βιντιάδης μίλησε και για την απιστία: «Έχω απιστήσει πολλές φορές, 2 φορές το είπα. Την ώρα που το είπα ήρθε εκνευρισμός. Μου έχουν πει ότι με έχουν απατήσει, ήθελα να μάθω τον λόγο».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είπε να βγει κι αυτός να πει την μακακια τους. Μερικοί άνθρωποι ψωφανε απλά να ακούγονται κι ας λένε ότι τους κατεβάσει η κουτρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !