Ζαφείρης Μελάς: «Το να κάνει σήμερα κάποιος καινούργια καριέρα είναι πάρα πολύ δύσκολο»

Άρης Κατσιφής
0


Ένα από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια του Ζαφείρη Μελά είναι το «Ένα απόγευμα θλιμμένο σε θυμήθηκα».

Τον έκανε γνωστό σε όλη την Ελλάδα και συμπεριλαμβανόταν στον τρίτο του δίσκο, φτιάχνοντας σταθμό στην καριέρα του. Ένα άλλο είναι το «Σ' αγαπάω, κοίτα», που, όπως είπε, έγινε μεγάλο σουξέ.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία τον θλίβει ιδιαίτερα, καθώς κι εκείνος είναι παιδί της προσφυγιάς. «Βλέπω τα μικρά παιδιά, τους γέρους να φεύγουν από τα σπίτια τους, να σκοτώνονται άμαχοι, να μένουν άστεγοι οι άνθρωποι και να καταστρέφεται μια χώρα. Επειδή και εγώ είμαι παιδί της προσφυγιάς, με πονάει πάρα πολύ».

Όπως είπε, πρώτα ήρθε η πανδημία και τώρα ο πόλεμος και η ακρίβεια... Πλέον, δεν κάνει όνειρα για το μέλλον. «Κι αν κάνω, δεν βλέπω να έχουν φως στο τούνελ, αφού δεν υπάρχουν δισκογραφικές εταιρείες, δεν υπάρχουν μεγάλοι μάνατζερ και είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Το να κάνει σήμερα κάποιος καινούργια καριέρα είναι πάρα πολύ δύσκολο, οπότε εγώ τι όνειρα να κάνω αφού δεν μπορούν να κάνουν τα νέα παιδιά;».

Πάντως, αυτό το διάστημα είναι σε αναζήτηση εταιρείας, για να κυκλοφορήσει τα νέα του τραγούδια. «Εχω κάποια τραγούδια και περιμένω να δω τώρα τι θα γίνει. Ψάχνω εταιρεία να τα κυκλοφορήσω. Υπάρχουν βέβαια πολλές μικρές εταιρείες, οπότε νομίζω ότι κάτι θα προκύψει. Συνεχίζω να επιδιώκω όμορφες συνεργασίες, γιατί αυτό είναι ζητούμενο από δω και πέρα που ανοίγει ο καιρός», είπε στη Secret.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !