Παύλος Ορκόπουλος για Άγριες μέλισσες: «Ο Νέστορας θα μιλήσει στον Μελέτη για τον Θωμά για να τον σώσει»

Άρης Κατσιφής
0


Ο Παύλος Ορκόπουλος για τρεις σεζόν μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών μέσα από τον ρόλο του Νέστορα στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για την σειρά που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη στιγμή, για τον ήρωα του και όσα πρόκειται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια.

Tι είναι για εσάς οι «Άγριες μέλισσες»;

Εδώ και τρία χρόνια, η σειρά αυτή είναι ένα ταξίδι με πολλούς προορισμούς, πολλές στάσεις, πολλά, γεγονότα και ανατροπές. Οι θεατές, μια μεγάλη γκάμα ηλικιών, έγιναν συνταξιδιώτες με το εξαιρετικό καστ των ηθοποιών.

Και ή ιστορία τους πήγε. στο παρελθόν, πενήντα χρόνια πίσω. Οι μεγαλύτεροι είδαν, ξανά τα νιάτα τους, τη δική τους εποχή και οι νέοι αγκάλιασαν με την καρδιά τους ήρωες της υπαίθρου, τσιφλικάδες, ρομαντικούς έρωτες, ιστορίες της Τρούμπας, αγώνες στη χούντα.

Είδαν κάτι σημαντικό: ότι κάθε εποχή μπορεί να μοιάζει και με τη δική τους.

Ο Νέστορας είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μας ήρωες. Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή για εσάς;

Ο Νέστορας χαίρει της εκτίμησης των συγχωριανών του, γιατί έχει μεγάλη πείρα από τη ζωή, τόσο λόγω της ιατρικής του επιστήμης όσο και μέσα από τη στρατιωτική του θητεία, είναι ήρωας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Η διαδρομή αυτού του ανθρώπου ήταν πολύ δύσκολη και συνεχίζει να είναι. Αναμφίβολα, η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν ανακάλυψε ότι φιλοξενούσε στο σπίτι του το φονιά του γιου του, τον οποίο μάλιστα είχε αγαπήσει σαν δικό του παιδί.

Ο Νέστορας, λοιπόν, δεν έθαψε μόνο ένα γιο αλλά δύο, αφού είχε αγαπήσει σαν πατέρας τον Θωμά. Μιλάμε για έναν τραγικό ήρωα.

Η μοίρα του Νέστορα είναι αδυσώπητη. Και πάλι τον φέρνει απέναντι σε νεοφασίστες, σε παιδιά μπερδεμένα, όπως ο Θανασάκης αλλά και ο Μελέτης.

Η ιστορία που δεν μαθαίνεται, επαναλαμβάνεται. Ο Θανασάκης και ο Μελέτης δεν ακολούθησαν το σωστό δρόμο, αλλά το λάθος και έμπλεξαν με χουντικούς. Ο Νέστορας δεν φοβήθηκε να τους μιλήσει ανοιχτά για τους κινδύνους που διατρέχουν.

Δεν θέλω να προδώσω το τι θα γίνει με τον Μελέτη, αλλά η σκηνή ανάμεσα σε αυτόν και τον Νέστορα θα συγκλονίσει το κοινό. Ο Νέστορας θεωρεί ότι χρωστάει στην Αννέτ, τη μητέρα του, να παίξει αυτόν το ρόλο.

Παίρνει λοιπόν τη θέση της και του ζητά να απομακρυνθεί από τον Ακύλα και τους Αβαντες. Το θεωρεί χρέος του. Με ποιον τρόπο θα λειάνει και θα γλυκάνει την ψυχή του; Οι τηλεθεατές θα δουν αυτό το πλησίασμα και τη μέθοδο που έχει επιλέξει για να σώσει τον Μελέτη.

Πώς θα καταφέρει να τον πείσει;

Θα του μιλήσει για τον Θωμά. Αυτό είναι το μεγάλο του όπλο. Ψάχνει την έξοδο κινδύνου για τον Μελέτη. Και η έξοδος αυτή είναι η ιστορία που έζησε με τον Θωμά Κυπραίο. Το μεγαλύτερο σοκ στη ζωή του.

Θα το φέρει ως παράδειγμα τον Θωμά και ο Μελέτης θα συγκλονιστεί. Ο Νέστορας κουβαλάει τον Θωμά μέσα του και ακόμη τον κλαίει τα βράδια. Άρα, η αλήθεια του είναι πολύ δυνατή και διαπερνά τον Μελέτη.


Πηγή:7ΜέρεςTV

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !