Σε ξένα χέρια: Το μεγάλο φινάλε – Ο Μάνος κάνει πρόταση γάμου στην Τόνια

Άρης Κατσιφής
0


Ο Μάνος παραδίνεται στην Αστυνομία σχετικά με την υπόθεση του μικρού Μπάμπη, ενώ περιμένει με αγωνία την απόφαση του εισαγγελέα.

Ταυτόχρονα, ο Χαράλαμπος και η Σούλα αποφασίζουν να πορευτούν μαζί για το υπόλοιπο της ζωής τους, ενώ η Τόνια έχει κάποια άλλα σχέδια για το μέλλον το δικό της και του μωρού της...

Ο Τζόρνταν, αφότου μαθαίνει ολόκληρη την αλήθεια για τον μικρό Μπάμπη, ενημερώνει σχετικά την Αστυνομία. Στη συνέχεια, ένα περιπολικό καταφθάνει στην οικία Φεγκούδη, για να συλλάβει τον Μάνο, μέχρι που επεμβαίνει ο Χαράλαμπος. Εκείνος αναλαμβάνει ευθύνες που δεν του αναλογούν, για να σώσει πάση θυσία τον γιο του.

Ομολογεί ψευδώς στις Αρχές ότι αυτός βρήκε το βρέφος στο πάρκο και το πήγε στο σπίτι του. Έκτοτε ο άντρας βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες, ενώ ο Μάνος παλεύει με τη συνείδηση του για όσα συμβαίνουν.


Την επόμενη μέρα, λοιπόν, ο Μάνος πηγαίνει και παραδίνεται στην Αστυνομία, αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια. Εκείνη τη στιγμή, ο Χαράλαμπος αφήνεται ελεύθερος και ο Μάνος ανακρίνεται από τις δικαστικές αρχές για την υπόθεση του μικρού Μπάμπη, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται συνέχεια τόσο η Μαριτίνα όσο και ο Χρύσανθος.

Ταυτόχρονα, ο Τζόρνταν πηγαίνει στην εταιρεία Φεγκούδης Σνακς και συναντιέται με τον Χαράλαμπο. Εκεί, οι δύο άντρες έχουν μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης, μέχρι που στα καλά καθούμενα ακούγονται κάποια ουρλιαχτά.

Και αυτό γιατί ο πρώτος μαθαίνει ότι π άλλοτε αγαπημένη του αδελφή, η Σκορδίλω, πρόλαβε και έδωσε πίσω τις μετοχές στον μεγάλο ανταγωνιστή του, τον Χαράλαμπο.

Φυσικά, καθ' όλη τη διάρκεια αυτού του τσακωμού, στην εταιρεία επικρατεί φόβος και πανικός. Κανείς δεν τολμάει να ανοίξει την πόρτα του γραφείου και να έρθει αντιμέτωπος με την οργή κάποιου εκ των δύο αντρών.

Αργότερα, ο εισαγγελέας ανακοινώνει στον Μάνο ότι πρόκειται να αφεθεί ελεύθερος, αφού πληρώσει μία υψηλή εγγύηση, ενώ ο Χαράλαμπος και η Σούλα αποφασίζουν να γεφυρώσουν το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα τους και να πορευτούν πια μαζί για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Οι περισσότεροι χαίρονται με αυτή την εξέλιξη, ενώ η Τόνια έχει κάποια άλλα σχέδια για το δικό της μέλλον. Τώρα που το μωρό επέστρεψε στην αγκαλιά της, σκέφτεται σοβαρά να πάει στην Κρήτη, όπου βρήκε δουλειά, και να κάνει μία νέα αρχή μακριά απ' όλους και απ' όλα. Τουλάχιστον όλα αυτά μέχρι που τη βρίσκει ο Μάνος και της κάνει πρόταση γάμου.


Πηγή:MYTV

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !