Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Φρεντ Γουόρντ...

Άρης Κατσιφής
0


Θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Φρεντ Γουόρντ που έφυγε από τη ζωή στα 79 του χρόνια. 

Γεννήθηκε στο Σαν Ντιέγκο και αρχικά έγινε μέλος της πολεμικής αεροπορίας, όμως η υποκριτική τον κέρδισε και τελικά έκανε καριέρα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Ο ηθοποιός Φρεντ Γουάρντ, έγινε ευρύτερα γνωστός από τους ρόλους του στις ταινίες «The Right Stuff», «Tremors» και «Short Cuts», αφού είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεταινία του Ρομπέρτο ​​Ροσελίνι, το 1974 για τον Ντεκάρτ.

Η καριέρα του διήρκεσε μέχρι το 2018 και έμεινε περισσότερο γνωστός ως «ληστής τραπεζών», λόγω του ρόλου του δραπέτη, Τζον Άγκλιν, ο οποίος έμελλε να είναι καθοριστικός για την καριέρα του.

Άλλοι ρόλοι που τον έκαναν γνωστό ήταν αυτός στο «Southern Comfort» ως δολοφόνος δεκανέας Ρις, ως κτηνίατρος του Βιετνάμ στο «Uncommon Valor» και στο «The Right Stuff» ως ελαττωματικός αστροναύτης Γκας Γκρίσομ.

Στην ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού δεν ανέφερε τις συνθήκες ή τα αίτια του θανάτου του αλλά αρκέστηκε να πει μόνο, ότι επιθυμία του Γουάρντ, ήταν να πραγματοποιηθούν δωρεές στο Κέντρο Χρόνιας Τραυματικής Εγκεφαλοπάθειας του Πανεπιστημίου της Βοστώνης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !