Αργύρης Αγγέλου: «Λιποθύμησα στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη»

0


Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη» βρέθηκε ο Αργύρης Αγγέλου, το μεσημέρι της Τετάρτης, στην ΕΡΤ2. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε ένα ιδιαίτερο περιστατικό που βίωσε και λιποθύμησε από την αδυναμία στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αργύρης Αγγέλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αναγκάστηκα κάποια στιγμή να με φροντίσω, δεν το έκανα συνειδητά. Δηλαδή αφού μάλλον δεν το αντιλήφθηκα μόνος μου, ήρθαν τα πράγματα έτσι που μου έδωσαν να καταλάβω ότι πρέπει να με φροντίσω. Πρέπει να ήταν το 2011 και σήμερα μοιάζει σαν μια γλυκιά ανάμνηση κάπου στο παρελθόν».

«Δούλευα πάρα πολύ, το φαγητό τότε δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση γιατί δεν προλάβαινα. Όλα αυτά μαζί συν την πίεση και το άγχος, ο οργανισμός ήρθε κάποια στιγμή και έπαθε υπερκόπωση. Κάποια στιγμή, χωρίς να το καταλάβω, χάθηκε η μπάλα. Έφτασα 54 κιλά. και μια μέρα στο θέατρο, έτσι απλά, έπεσα κάτω».




«Είχα 40 πυρετό, αδυναμία και σχεδόν δεν μπορούσα να περπατήσω. Δεν θυμάμαι πως με φώτισε ο Θεός… Με πήρε ο Γιώργος Καπουτζίδης τηλέφωνο και μου είπε να περάσω από το σπίτι του, γιατί είχε πέσει σύρμα πως κάτι δεν πάει καλά. Ούτε θυμάμαι πως οδήγησα να πάω και με το που ανοίγει την πόρτα πέφτω κάτω» συμπλήρωσε ο Αργύρης Αγγέλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !