Αυτοί θα αποχωρήσουν από τον σταθμό του Φαλήρου

1

 



Την αρχή έκανε η Μαρία Αναστασοπούλου καθώς η μεταγραφή του Άκη Παυλόπουλου στο κανάλι από τη νέα σεζόν ανοίγει τον ασκό του Αιόλου στο κανάλι του Νέου Φαλήρου. Μετά από 15 χρόνια η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μετακομίζει στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη. Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και η Ιωάννα Μαλέσκου, μετά από δυο χρόνια παραμονής στο Φάληρο.

Ωστόσο, τις μεγαλύτερες απώλειες φαίνεται πως έχει το Σαββατοκύριακο. Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποχωρεί από το κανάλι όχι γιατί θέλει να πολιτευτεί. Νομίζω πως τελικά η ενασχόλησή του με τα κοινά στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά θα είναι περισσότερο μια λύση ανάγκης παρά επιθυμία του καθώς στο Φάληρο το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως εχθρικό το τελευταίο διάστημα με την ιδιοκτησία να του δείχνει εμμέσως πλην σαφώς την πόρτα της εξόδου και όχι άδικα καθώς φαίνεται ότι είχε “βαρύνει” πολύ τηλεοπτικά.

Μια άλλη αποχώρηση είναι αυτή του ζεύγους Γκουντάρα – Κάκκαβα από την μεσημεριανή ψυχαγωγική ζώνη, μια συνεργασία που δεν ήταν επίσης εύκολη για κανέναν με αποτέλεσμα το option του συν 1 να μην ενεργοποιείται τελικά από την πλευρά του καναλιού. To μαντήλι κουνάει και ο Τάσος Τρύφωνος, καθώς ο “Αδύναμος Κρίκος” τελειώνει από τον ΣΚΑΪ και όλα δείχνουν ότι μετακομίζει στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Τέλος, την πόρτα της εξόδου βλέπει και ο Νίκος Στραβελάκης, ο οποίος είχε αναλάβει και το κεντρικό δελτίο του ΣΚ αλλά και το ραδιόφωνο. 

Ο άνκορμαν μάλλον δηλώνει δυσαρεστημένος με την Διοίκηση καθώς θεωρεί ότι άλλα του είχαν υποσχεθεί και άλλα έγιναν, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν του πρότειναν παράλληλα με όλα τα παραπάνω που κάνει να βρεθεί και στο πλευρό της Λένας Φλυτζάνη παρουσιάζοντας την πρωινή εκπομπή του χρόνου στη θέση του Δημήτρη Καμπουράκη και ακολουθώντας το πρότυπο του ALPHA αλά Μάνεσης. Ο αντικαταστάτη του αναφορικά με το δελτίο του ΣΚ είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος μπορεί να αναλάβει και το κομμάτι του ραδιοφώνου επίσης.


Πηγή: youfly.com - Τίνα Μεσσαροπούλου 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ραδιοφωνικά είναι στον Real Fm, χωρίς να αποκλείεται να φύγει από εκεί για να πάει στον ΣΚΑΪ 100,3. Το είχε κάνει και ο Καμπουράκης πριν πάει στον ΣΚΑΪ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !