Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Καπουτζίδη: «Το θέμα είναι πως επιλέγεις να απαντήσεις»

1

Στον Γιώργο Καπουτζίδη και τον σχολιασμό στην Eurovision 2022 εστίασε η Ναταλία Γερμανού με την τηλεοπτική της παρέα, στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha, το μεσημέρι της Κυριακής.

«Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ» τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης, κατά τη ζωντανή μετάδοση του τελικού της Eurovision 2022, εκπλήσσοντας ιδιαιτέρως το τηλεοπτικό κοινό.

Μέσα από την εκπομπή της, μια μέρα μετά, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να συγχαρεί τον δημοφιλή ηθοποιό και σεναριογράφο για τον τρόπο που επέλεξε να χειριστεί το μήνυμα που έλαβε. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του Alpha σημείωσε, αρχικά, πως «ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο αγαπημένος μου αυτός άνθρωπος, για μια ακόμα φορά, με έκανε να επιβεβαιωθώ για όλους τους λόγους για τους οποίους τον θαυμάζω, τον αγαπώ, τον εκτιμώ, τον στηρίζω και τον σέβομαι από την πρώτη κιόλας μέρα που τον γνώρισα. Την εποχή ακόμα που ήταν στις Σαββατογεννημένες».

«Ο Γιώργος δέχθηκε ένα σχόλιο στο Twitter. Όλοι δεχόμαστε σχόλια στο Twitter. Το θέμα, όμως, δεν είναι να δέχεσαι σχόλια στο Twitter αλλά πως επιλέγεις να απαντήσεις».




«Ακριβώς αυτά πρέπει να τα συζητάμε γιατί, αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα ξεπεράσουμε ποτέ» συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού με όλη την τηλεοπτική της παρέα να χειροκροτεί το σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !