Λευτέρης Πανταζής για Δέσποινα Βανδή: «Είναι αναρίθμητα αυτά που θαυμάζω στη Δέσποινα»

Άρης Κατσιφής
0

 


Ο Λευτέρης Πανταζής σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αναφέρθηκε στη νέα του συνεργασία με την Δέσποινα Βανδή ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί πρώτα για το ήθος του και την προσωπικότητα του, μοιράζοντας την αγάπη του και τη στήριξη του στον συνάνθρωπο του με όποιον τρόπο χρειαστεί, και στη συνέχεια με τις μεγάλες επιτυχίες του, αυτή την περίοδο εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Panik Records ενώ ξεκινάει τις νυχτερινές του εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τη «βασίλισσα του πενταγράμμου» -όπως τη χαρακτηρίζει- Δέσποινα Βανδή!

Η «βασίλισσα του πενταγράμμου» υποδέχεται τον «πρίγκιπα», όπως σας χαρακτηρίζουν αντίστοιχα, σε μια συνεργασία έκπληξη. Ποια είναι τα συναισθήματα σας;

Είμαι, τρισευτυχισμένος, νιώθω υπέροχα. Ήταν μια ιδέα του Γιώργου Αρσενάκου και της δισκογραφικής εταιρίας Panik, όπου ανήκουμε και οι δύο, και την αποδέχτηκα με μεγάλη αγάπη. Γιατί με τη Δέσποινα Βανδή είχαμε ξανά συνεργαστεί πριν από πολλά χρόνια, μαζί με τον Στέφανο Κορκολή, στο Ποσειδώνιο και είχαμε κάνει τεράστια επιτυχία. Η Δέσποινα τότε ήταν στο ξεκίνημα της, κατάφερε να ξεχωρίζει από τότε, ενώ τώρα έχει πλέον πολλά χρόνια μεγάλης καριέρας στο τραγούδι και στο θέατρο, και τεράστια επιτυχία στην τηλεόραση. Μόνο θετικά συναισθήματα έχω που ξανασυναντιόμαστε! Μου το λένε όλοι όσοι με συναντάνε το πόσο τους αρέσει αυτή η συνεργασία, και το αποδεικνύει ότι οι δύο πρώτες εβδομάδες μας είναι ήδη sold out!

Τι είναι αυτό που θαυμάζετε στη Δέσποινα Βανδή;

Είναι αναρίθμητα αυτά που θαυμάζω στη Δέσποινα. Αρχικά την εργατικότητα της, το πόσο επαγγελματίας είναι, αλλά και τον μεγάλο σεβασμό της. Αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση, γιατί ένας άνθρωπος που δεν ξεχνάει και πάντα εκτιμάει ακόμα και ένα ποτήρι νερό που μπορεί να του είχε προσφέρει κάποιος κάποτε, είναι σπάνιο στις μέρες μας και άκρως εκτιμητέο. Και η Δέσποινα τα έχει όλα αυτά.

Μας δίνετε την εντύπωση ότι διανύετε την καλύτερη σας φάση!

Νιώθω ως ένα παιδί που ξεκινάει τώρα την καριέρα του και έχει κάνει μία πρώτη επιτυχία στο τραγούδι και τη χαίρεται. Έτσι νιώθω! Είναι μοναδικό αυτό το συναίσθημα.

«Αχ, μωρό μου» το νέο σας τραγούδι έχει κάποιο «μωρό» στη ζωή του Λευτέρη Πανταζή;

Είμαι στην πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας, να μην υπάρχει ένα «μωρό» για εμένα; (γέλια). Έτσι θα μείνω εγώ; Περιμένω έναν μεγάλο έρωτα πώς και πώς... Η Θεσσαλονίκη είναι αγαπημένη μου πόλη, η ερωτική μου πόλη, με συνδέουν τόσο πολλά πράγματα εδώ, με συγγενείς, έχω την αδερφή του μπαμπά μου» έχω κουμπάρους, φίλους, μεγάλες αγάπες (γέλια). Πάντα όταν έρχομαι στη Θεσσαλονίκη συγκινούμαι από την αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος που με συναντάει στον δρόμο. Τόσα χρόνια με θεωρούν δικό τους άνθρωπο, όπως κι εγώ, και μου το δείχνουν. Είναι σπουδαίο για εμένα να ζω στην πόλη τους, να τραγουδάω για τους Θεσσαλονικείς, και υποσχόμαστε μαζί με τη Δέσποινα Βανδή να τους χαρίσουμε μοναδικές βραδιές.


Πηγή: Espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !