Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ξεσήκωσε τους πάντες ο μεγάλος νικητής και κέρδισε τις 50.000 ευρώ

Άρης Κατσιφής
0

 


Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ ο μεγάλος τελικός του Ελλάδα έχεις ταλέντο κι οι 12 φιναλίστ παρουσίασαν εντυπωσιακές εμφανίσεις για να κατακτήσουν το έπαθλο των 50.000 ευρώ

Οι τέσσερις κριτές Γρηγόρης Αρναούτογλου,  Τάκης Ζαχαράτος,  Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα, αλλά κι οι παρουσιαστές Νικόλας Ράπτης μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο είδαν για τελευταία φορά τα acts των διαγονιζομένων, όπου έβαλαν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν την πρώτη θέση και την καρδιά των τηλεθεατών.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία ξεκίνησε με την έναρξη του Μεγάλου Τελικού κι ολοκληρώθηκε λίγο πριν τη λήξη του σόου με την ανακοίνωση του Μεγάλου Νικητή. Τα δώδεκα ταλέντα που έλαμψαν επί σκηνής στον τελικό ήταν: Kings Don’t Care, Christian Wedoy & Melanie Simic, Ευφραιμίας Χαλιλοπούλου, Δημήτρη Τσίγγου, Κωνσταντίνου Τσαμαδού, Kseniia Kochenkova, First Bollywood Dance Academy Greece, Gennady Papizh, Μαριλένης Κουντούρη & Αλέξανδρου Παπανδρέου, SKT Street Workout, Les Felines και Body control crew.

Η αγωνία χτύπησε κόκκινο κι η συγκίνηση ήταν διάχυτη στο πλατό με την ανακοίνωση του νικητή. Όπως ανακοίνωσε ο Σταύρος Σβήγκος, την πρώτη θέση στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο για το 2022 κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός, ο οποίο είχε ξεσηκώσει τους πάντες με τα παραδοσιακά τραγούδια που είχε τραγουδήσει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !