Εξέλιξη: Στον ΑΝΤ1 η Μαρία Αναστασοπούλου;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

 


Ο ΑΝΤ1 μπαίνει στο παιχνίδι της διεκδίκησης της Μαρίας Αναστασοπούλου με μια πρόταση που φαίνεται πως ανατρέπει τα δεδομένα.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δέχθηκε πρόταση από το κανάλι του Θοδωρή Κυριακού ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα της στην τηλεόραση. Μάλιστα, η πρόταση αφορά την ένταξή της στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα", με πρωτοβουλία του ίδιου του διάσημου δημοσιογράφου όπως μαθαίνουμε, και ενώ οι φήμες περί επικείμενης αποχώρησής του από την παρουσίαση της εκπομπής μέσα στην επόμενη χρονιά μέχρι στιγμής δεν έχουν διαψευστεί προκαλώντας εκ νέου σενάρια διαδοχής.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η Μαρία Αναστασοπούλου συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις της και με τον ΣΚΑΪ, για την αξιοποίηση της στο πρόγραμμα του σταθμού που ανήκει μέχρι σήμερα και την ανέδειξε σε μια νέα εκπομπή που θα διαδέχεται το "ΣΗΜΕΡΑ" του Δημήτρη Οικονόμου, ενώ πριν λίγες εβδομάδες είχε γίνει γνωστή και η κρούση του MEGA για ενδεχόμενη μεταγραφή της.

Μένει να δούμε ποια θα είναι αυτή τη φορά η απόφαση της παρουσιάστριας για το τηλεοπτικό της μέλλον και ποιος σταθμός τελικά θα κερδίσει στο παιχνίδι της διεκδίκησης μια ανάσα πριν τον τελικό σχεδιασμό του νέου προγράμματος της σεζόν που ξεκινά τον Σεπτέμβριο.

yupiii.gr-Κωνσταντίνος Αντωνάτος

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σίγα το πρόσωπο που σφάζονται κιόλας . Τραγικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα η συγκεκριμένη μου είναι αντιπαθής αλλά όπως και να 'χει δεν νομίζω πως θα προχωρήσει η πρόταση του ΑΝΤ1. Γιατί πολύ απλά ο Παπαδάκης καλύπτει τους πάντες και δεν τους αφήνει να μιλήσουν. Τους έχει για να του βγάζουν την δουλειά που χρειάζεται αλλά στην παρουσίαση δεν θέλει άλλον δίπλα του που να παίρνει τον λόγο συνέχεια και όλα αυτά. Και αυτή μετά από τόσα χρόνια δίπλα στον Οικονόμου δεν νομίζω να θέλει να πάει κάπου και από εκεί που το έπαιζε συμπαρουσιάστρια τώρα να γίνει κάποια που φαίνεται στο πλάνο αλλά δεν μιλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !