Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Τι συμβαίνει με το «δίδυμο» του «Πρωινού»; Γιατί δεν έχουν ανανεώσει ακόμα τα συμβόλαιά τους με τον ΑΝΤ1;

Άρης Κατσιφής
1


Όλα στον αέρα φαίνεται πως είναι μέχρι στιγμής για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 όσον αφορά τους παρουσιαστές του για την επόμενη σεζόν.

Τόσο το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα όσο και της Φαίης Σκορδά λήγει στα τέλη του Ιούνη, με το φινάλε της φετινής σεζόν.

Οι δύο παρουσιαστές που είναι πρόσωπα που ο σταθμός πιστεύει και θέλει να έχει και τα επόμενα χρόνια στο δυναμικό του.

Φαίνεται όμως πως μέχρι στιγμής οι συζητήσεις δεν έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα ώστε να πέσουν οι τελικές υπογραφές και να ανανεωθούν τα συμβόλαια τους.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Φαίη Σκορδά σύμφωνα με  πληροφορίες του znews έκανε ένα ακόμη ραντεβού με τον σταθμό την περασμένη εβδομάδα καθώς και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους. Ωστόσο πρέπει να μελετήσουν κάποια σημεία που κυρίως από την πλευρά της παρουσιάστριας λειτουργούν ως τροχοπέδη, ώστε να πέσουν οι τελικές υπογραφές.

Τόσο η Φαίη όσο και ο Γιώργος είναι δυο δυνατά τηλεοπτικά πρόσωπα για τον σταθμό που όπως έχουν αποδείξει μπορούν να βρίσκονται μόνοι τους στο τιμόνι μιας εκπομπής.

Ωστόσο φαίνεται πως η συνύπαρξή τους κάνει θαύματα στους πίνακες τηλεθέασης και το τηλεοπτικό κοινό αλλά και το κανάλι τους προτιμά μαζί.

Η Φαίη Σκορδά αρκετές φορές -φαίνεται άλλωστε και στον τηλεοπτικό αέρα- δεν επιθυμεί τη βαριά επικαιρότητα και θέματα που τη στενοχωρούν, αφού θέλει μια πιο ψυχαγωγική εκπομπή. Ωστόσο αυτή η μορφή εκπομπής φαίνεται πως αυτή την εποχή δεν είναι το ζητούμενο στο ζάπινγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσιάστρια είναι ένα δυνατό brand που φέρνει έσοδα στον σταθμό και αυτό είναι κάτι που στον ΑΝΤ1 το γνωρίζουν και δεν περνά στα ψιλά γράμματα.

Από την άλλη ο Γιώργος Λιάγκας -που η έλευσή του στον ΑΝΤ1 μοίρασε ξανά την τηλεοπτική τράπουλα στους πίνακες τηλεθέασης- είναι ένας δημοσιογράφος που γνωρίζει καλά τι πραγματικά θέλει ο τηλεθεατής.

Στον ΑΝΤ1 πιστεύουν πολύ στον παρουσιαστή και δημοσιογράφο και θεωρούν πως είτε στην ψυχαγωγία είτε στην ενημέρωση δίνει το παραπάνω που θέλει ο τηλεθεατής.

Ο Γιώργος Λιάγκας ακούει τον παλμό της επικαιρότητας και είναι ένας καλός τηλεοπτικός μαέστρος που παρά τις παραφωνίες, έχει αυτό το κάτι που μαγνητίζει τον τηλεθεατή.

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για το τι γίνεται στο παρασκήνιο θέλει τους δύο παρουσιαστές να επιθυμούν δυο διαφορετικές εκπομπές, «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα τους ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι το ζητούμενο από τον ΑΝΤ1 που τους θέλει μαζί. Αυτό είναι, λοιπόν που καθυστερεί τα πράγματα και γι’ αυτό όλοι προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή τομή» ώστε όλες οι πλευρές να είναι ευχαριστημένες.

Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές για το τηλεοπτικό μέλλον των δυο παρουσιαστών που μέχρι στιγμής φαίνεται πως μελετούν όλα τα ενδεχόμενα.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καταλαβαίνω τον επαγγελματικό εγωισμό του καθενός μέχρι ενός σημείου. Οι ίδιοι πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν τηλεοπτικό δύναμη μαζί. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα στοιχεία μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !