Η Μυριέλλα Κουρεντή απαντά για όλα όσα αφορούν το Survivor

0


Η Μυριέλλα Κουρεντή βρέθηκε στο πρώτο Καλό Μεσημεράκι μετά το Πάσχα και μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά για όσα είδαμε και όσα δεν είδαμε στο Survivor.

Για όλο αυτό που συνέβη με τον Γιώργο Κατσαούνη, η Μυριέλλα Κουρεντή αναφέρει: «Ήταν όντως αυθόρμητο και συνέβη αλλά συνέβη επειδή δεν περνούσα καλά στην ίδια την ομάδα. Ένα φλερτ ίσως σε βοηθήσει, σου κάνει πάρα πολύ καλό. Στράβωσε… μοντάζ. Δεν μπορείς να δεις σε τρεισήμισι ώρες τη συμπεριφορά και τι έχει γίνει, πώς αντιμετωπίζω εγώ τον Γιώργο και πώς αντιμετωπίζει ο Γιώργος εμένα.

Άρχισα να ξενερώνω όταν είδα κάποια πράγματα που έκανε στην ομάδα του. Είχα ανθρώπους γύρω μου που μου έλεγαν δεν ταιριάζετε. Μετά όταν τον γνώρισα, όντως ήμασταν σαν την μέρα με τη νύχτα. Υπήρχε έλξη, απλά στράβωσε το πράγμα».




Η Μυριέλλα Κουρεντή ξεκαθάρισε και για τη σχέση της με τον John Λυγνό: ««Με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε και συνεργάτες και έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Έχουμε τρομερή χημεία και αισθητική, υπάρχει κάτι, στο οποίο όμως δεν έχουμε βάλει ταμπέλα. Δεν είμαστε μαζί, ούτε ήμασταν. Με αυτό τον άνθρωπο έχω μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, ονειρική».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !