Survivor: Σφάχτηκαν ξανά Τάκης και Κωνσταντίνος – «Είναι μόνο σόου και ίντριγκες»

Άρης Κατσιφής
0


Για μια ακόμα φορά στο Survivor, το βράδυ του Σαββάτου, λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην καλύβα της μπλε ομάδας.

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συναισθηματική του φόρτιση και ξέσπασε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Μου κάνει πραγματικά κακό και δεν τον θέλω. Όλοι με σέβονται έξω και ήρθα στο Survivor να μου την λέει ο Τάκης. Ποιος; Ο Τάκης. Μαλώνει με όλο τον κόσμο! Μαλώνει με όλους τους παίκτες! Είναι το μόνιμο πρόβλημα στο Survivor 2022».

«Τρέχω για όλους, παίζω για όλους και έχω κουραστεί πλέον. Πρέπει να κοιτάξω και λίγο τον Τάκη γιατί στον μαραθώνιο που λέγεται Survivor θέλω να τερματίσω, δεν θέλω να σταματήσω την διαδρομή. Θα πρέπει να προσέχω από δω και πέρα, λοιπόν, περισσότερο τι θα λέω και τι θα κάνω γιατί έχουν μπει και άτομα μέσα στο παιχνίδι για να κάνουν το δικό τους show και δεν έχουν καμία σχέση με το Survivor. Αγωνιστικά είναι ανύπαρκτοι και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι show και ίντριγκες. Εμένα αυτά με κουράζουν, τελεία και παύλα από σήμερα» απάντησε, με τη σειρά του, ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor.

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τόνισε με σαφήνεια πως «δεν θέλω καν να ξέρω το όνομα του. Δεν θέλω καν να κοιμάται δίπλα μου και να υπάρχει στην ενέργεια μου. Μου κάνει κακό αυτός ο άνθρωπος».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !